PressCenter Magazinul MUS MUS e noul reper fashion din capitala

Deschis la sfarsitul anului trecut, magazinul MUS ( Men’s Urban Sin) a devenit punctul principal de atractie al cunoscatorilor de moda. Cu un design avangardist si o selectie curajoasa, MUS este deja o stare, ceva ce ne defineste pe toti, ceva ce se reflecta in comportamentul nostru. Conceptul magazinului MUS se bazeaza pe imbinarea subtila a diferitelor stiluri si culturi din moda cu elementele ce ne inconjoara zi de zi: muzica, arhitectura sau arta contemporana.

In fiecare sezon MUS vine cu o selectie noua de stiluri si culori, pentru pasionatii de moda care sunt mereu in cautarea aventurii, a noului, a elementului inedit al garderobei lor. MUS a adus pe strada Paris 14 A din Bucuresti designeri din toate colturile lumii, o selectie de stiluri ce combina piese ce nu vor fi niciodata plictisitoare, prea formale sau traditionale.

Camera neagra MUS reuneste branduri din Stockholm, Londra si Paris, pentru o atitudine sobra, monocroma, cu suprapuneri artizanale, lipsite de imprimeuri si alte elemente stridente. Camera alba a magazinului MUS reuneste designeri din Londra, Riga, California si Milano pentru un stil fresh, cu taieturi clare, culori puternice ce se regasesc atat pe pantofi cat si in elementele accesoriilor. Printre brandurile pe care le gasesti la MUS se numara: First aid to the injured, Creative Recreation, Horace, Gourmet, Blank Blank, Cult Apparel.

 

 


MUS magazinul MUS designeri moda designeri design stiluri fashion and beauty
 


« Articol precedent: S-a deschis un nou magazin MAC in Bucuresti Articol urmator: MATRIX a lansat calendarul 2014 cu13 coafuri stilate! »