PressCenter În căutarea timpului pierdut.. cu Jericho Premium În căutarea timpului pierdut.. cu Jericho Premium
Frumuseþea interioarã ºi cea exterioarã definesc femeia ºi reprezintã motivele pentru care ea este într-o permanentã cãutare a elixirului care sã o menþinã tânãrã. Dar pentru Jericho Cosmetics, frumuseþea nu cunoaºte vârstã. Sãrurile ºi mineralele de la Marea Moartã pun o barierã în faþa trecerii timpului de pe chipul nostru ºi ne promit cã vom îmbãtrâni la fel de frumos pe cât am trãit pânã acum.

Frumuseþea ºi tinereþea fãrã bãtrâneþe sunt idealurile oricãrei zâne din poveºti. Povestea Jericho Cosmetics începe la Marea Moartã ºi aduce din þinutul regenerator al Iordanului produsele din gama JP pentru tenul matur. Atât linia de îngrijire a tenului, cât ºi cea de îngrijire a corpului conþin minerale de la Marea Moartã ºi agenþi antiaging.
Capsulele Regeneratoare Gold (149 RON) conþin minerale de la Marea Moartã ºi vitamine pure de stimulare a producþiei de estrogen, accelereazã procesul de reînnoire a celulelor, diminueazã ridurile ºi dau fermitate pielii. Vitaminele uºor de absorbit ºi uleiul din seminþe de in hrãnesc pielea, îmbunãtãþindu-i tonusul ºi aspectul.
Datorita elementrului de echilibru al hormonilor numit lingan ºi al estrogenului din plantã, uleiul de in ajutã la stabilizarea ºi echilibrarea raportului estrogen - progesteron.

Collagen Booster (119 RON) este un ser uºor de absorbit, formulat astfel încât sã creascã performanþa tratamentului anti-îmbãtrânire cu produsele JP. Stimulatorul este îmbogãþit cu colagen marin, minerale complexe de la Marea Moartã, alge ºi extract din pudrã de perlã pentru a susþine tonusul ºi elasticitatea pielii, ajutând la menþinerea optimã a nivelului de hidratare. Conþine factori activi de hidratare care reduc pierderea de apã transepidermalã.

Masca cu colagen marin (119 RON) da fermitate pielii, oferã hidratare intensivã ºi tratament anti-oxidant care luptã împotriva ridurilor ºi îmbãtrânirii premature. Uleiul de avocado ºi untul de Shea ajutã la menþinerea hidratãrii tenului, iar colagenul ºi Omega 3 ºi Omega 6 cresc fermitatea ºi elasticitatea pielii.

Produsele se gãsesc exclusiv pe www.jerichocosmetics.ro

Cosmeticele Jericho sunt prezente si in Romania, pentru a va pune la dispoziþie unele dintre cele mai evoluate produse de ingrijire si tratament al corpului: cosmeticele de la Marea Moarta.
Formula unica a sarurilor si mineralelor de la Marea Moarta in combinatie cu uleiuri si extracte naturale a dat nastere liniilor de cosmetice pentru ingrijire a pielii si parului, precum si produselor SPA. Specialistii Jericho au perfectat mineralele si extractele de plante existente in adancurile si in jurul Marii Moarte, folosind cea mai avansata tehnologie pentru efecte terapeutice depline. Cosmeticele nu contin parabeni, sunt testate dermatologic si sunt 100% naturale.
Corporatii precum Hilton International si Wella Cosmetics folosesc produsele Jericho
 

 


 


« Articol precedent: Recomandarile Stilago pentru o vara romantica si sofisticata Articol urmator: Wedding Bouquet - Sarbatoare regala »