PressCenter Natalia Barbu Natalia Barbu se relanseaza pe piata muzicala, cu un nou videoclip

Solista originara din Republica Moldova, Natalia Barbu, se reintoarce pe piata muzicala si a lansat pe data de 5 noiembrie videoclipul celui mai recent single, intitulat “Doar eu”. Piesa, care este o compozitie Adi Sina, face parte din cel mai nou proiect muzical al artistei, ce urmeaza a fi lansat in primavara lui 2014.

Filmarile videoclipului au durat 24 de ore si s-au desfasurat in interiorul Casei Oamenilor de stiinta din Bucuresti, sub indrumarea regizorului basarabean Slava Sirbu. Scenariul videoclipului ilustreaza povestea de dragoste dintre doua femei, o poveste indrazneata, pe care solista a decis sa o adopte fara prejudecati. Partenera pe care Natalia a ales-o pentru acest rol este modelul Sabina Trandafir, iar videoclipul va fi lansat atat pe piata din Romania, cat si pe cea din Republica Moldova.

Dupa participarea la Eurovision de la inceputul anului acesta, artista si-a concentrat atentia asupra viitorului album, la care a colaborat cu mai multi producatori romani, printre care Adi Sina si Andrei Kerestely. “Doar eu” este primul extras pe single de pe acest material, data lansarii lui urmand a fi anuntata la inceputul anului viitor, dupa terminarea inregistrarilor.

“Sunt incantata sa revin pe scena muzicala, dupa doi ani in care atentia mea a fost concentrata pe familie. Cu aceasta ocazie tin sa multumesc si echipei alaturi de care am lucrat la videoclip. Radu Mada, Traviata Paduraru, Florin Noje si managerul meu, Alex Tomulescu, sunt oamenii datorita carora am ajuns la rezultatul pe care sunt fericita sa vi-l pot prezenta astazi!” a declarat Natalia.

Natalia Barbu este o cantareata de origine basarabeana, nascuta in orasul Balti, atunci parte a URSS. A studiat vioara, iar de-a lungul carierei a lucrat alaturi de o trupa de Jazz-Folk experimental. Cele mai multe proiecte le-a avut insa ca solista, pe cont propriu. A reprezentat Moldova, dar si Romania, la concursul Eurovision si a lansat pana in prezent peste 20 de single-uri.

 

 


Natalia Barbu piata muzicala videoclip model Sabina Trandafir fashion and beauty
 


« Articol precedent: Cristina Spatar for Alexandra Barna ,,Precious feminity'' - Colectia de relansare a Alexandrei Articol urmator: Protejeaza-ti parul de caldura ustensilelor de coafat »