PressCenter NIVEA beauty corner NIVEA deschide primul beauty corner personal din tara

NIVEA vine in sprijinul tinerelor cu o campanie educationala care sa le demonstreze ca fiecare tip de ten este special si are nevoi speciale, drept urmare este indicat sa foloseasca produse specifice de ingrijire si curatare.

Programul numit “Esti unica. La fel si tenul tau” propune femeilor tinere primul beauty corner personalizat in functie de tipul de ten al fiecareia. Un loc in care consumatoarele pot sa isi testeze tipul de ten si pot sa isi reimprospateze singure make-up-ul, pe loc, gratuit, ajutate de un make-up artist.

Toate acestea, in functie de particularitatile fiecarui tip de ten, pentru ca unicitatea ne defineste pâna in cele mai mici detalii. Femei fiind, acordam o mai mare importanta tuturor aspectelor care ne fac sa fim diferite, iar atunci când vine vorba de tenul nostru, avem nevoie sa cunoastem aceste elemente unice, pentru a-i oferi o ingrijire speciala.

Pentru ca tinerele sa descopere particularitatile tenului lor si sa afle de ce produse are acesta nevoie pentru a straluci de frumusete si sanatate, NIVEA lanseaza un program educational pilot destinat ingrijirii corecte a fetei.

Credinta ca tenul tânar fara probleme nu are nevoie de curatare sau de ingrijire cu un produs hidratant adecvat sau folosirea necorespunzatoare a cremelor in functie de tipul de ten, precum si utilizarea in mod constant a unei creme all purpose pentru ingrijirea tenului sunt principalele probleme caracteristice femeilor tinere din tara noastra, in ceea ce priveste ritualul de ingrijire a tenului.

Beauty corner-ul va fi disponibil intre 3 si 6 octombrie in cadrul Afi Palace Cotroceni si ulterior in Baneasa Shopping City, intre 10 si 13 octombrie. in aceasta perioada, femeile pot beneficia de un test de dermo-consultanta gratuit, facut de un specialist NIVEA si pot incerca pe loc produsele potrivite tipului lor de ten. Ulterior, ele pot sa obtina sfaturi despre produsele de make-up, despre culorile si texturile de machiaj care se potrivesc tenului sau fizionomiei lor.

In plus, in cadrul standului vor fi oferite cadouri la achizitiile de produse NIVEA, din cadrul Real AFI PALACE Cotroceni si Carrefour Baneasa.
Programul promotiei pentru Real AFI PALACE Cotroceni - joi (16:00 - 20:00), vineri (14:00 - 21:00), sâmbata (10:00 - 21:00) si duminica (10:00 - 20:00).
Programul promotiei pentru Carrefour Baneasa - joi (16:00 - 20:00), vineri (14:00 - 21:00), sâmbata (10:00 - 21:00) ?i duminica (10:00 - 20:00).
Pentru ridicarea premiului este nevoie de bonul de la casa de marcat.

Premiile sunt urmatoarele: un balsam de buze NIVEA la achitia oricarei creme pentru ten de la NIVEA, o pensula kabuki retractabila la achizitia oricarei creme pentru ten si a oricarui produs de curatare a tenului marca NIVEA si un set profesional de pensule la achizitia oricarei creme pentru ten si a oricaror doua produse de curatare a tenului marca NIVEA.
 

 


NIVEA beauty corner beauty corner nivea premii nivea premii balsam de buze creme fashion and beauty
 


« Articol precedent: Noutatea toamnei: Ciocobule pline de bucurie de la Milka Bubbly Articol urmator: Descopera gama NIVEA Diamond Gloss - pentru un par cu sclipiri de diamant! »