PressCenter Noile colectii de iarna Marks & Spencer

Marks & Spencer isi dezvaluie noile colectii de dama pentru sezonul de iarna 2013, axate pe o calitate exceptionala si pe un stil ce transmite incredere. Standardele Marks & Spencer continua sa inspire inovatia si designul, in acelasi timp pretuind traditiile si valorile Marks & Spencer, in colectii perfecte adresate gustului feminin.

Evidentierea liniilor corpului in noul sezon este una ce implica o feminitate sigura pe ea, sarbatorind formele feminine si flatandu-le prin design, in acelasi timp aducand noi trenduri si directii in jocul stilului. De la sarmul elegant si retro al Femme Fatale pana la croielile minimaliste si androgine ale colectiei Modern Elegance, noul sezon promite o abordare fresh pentru imbracamintea din aceasta iarna.

Printurile si modelele tin linia in colectia Wild Opulance folosind siluete simple, tonuri de animal print si geometrii rafinate pentru a crea un aer sofisticat al colectiei.

Puse in contrast, materialele superbe creaza un stil unic si puternic punand accent pe brocarduri opulente, broderii si piele de lux in colectia Dark Drama, sau linii sensibile ale umerilor, carouri si tricotaje tactile in colectia London Calling. Acesta este sezonul perfect pentru a imbratisa texturile si pentru a experimenta o abordare mai decorativa a materialelor.

Cu o asemenea gama de trenduri contemporane, colectiile pentru Iarna 2013 isi doresc sa revitalizeze felul in care ne imbracam si sa inspire schimbare in garderoba noastra de iarna.

 

 


Marks & Spencer colectii de iarna iarna marks spencer marks spencer
 


« Articol precedent: Cu Fibralogy Elseve L Oreal parul subtire obtine densitate Articol urmator: head&shoulders, NO CHECK ZONE - pana la 100% fara matreata »