PressCenter NOU ÎN ROMÂNIA! COSMETICELE SPA ORIENTALE LE PALAIS DES REINES NOU ÎN ROMÂNIA! COSMETICELE SPA ORIENTALE LE PALAIS DES REINES

Linia de cosmetice profesionale orientale Le Palais des Reines a luat na?tere în 2004 la Perpignan, Fran?a. Creatoarea ei, Jane Lanckbeen, o mare admiratoare a Orientului, s-a l?sat sedus? ?i purtat? de ritualurile antice de înfrumuse?are în crearea acestui univers cosmetic care reproduce ast?zi fidel aromele, splendorile ?i armoniile pove?tilor din O mie ?i una de nop?i.

Fabricate prin metode artizanale tradi?ionale, produsele Le Palais des Reines sunt, dincolo de un tribut adus frumuse?ii pure, calea c?tre o cosmetic? natural?, autentic? în care sim?urile se trezesc la via?? prin delicate?ea atingerii ?i prin unicitatea ingredien?ilor cu puteri revitalizante ?i nutritive, atent selecta?i, înc? prin proceduri manuale. Enumer?m doar câteva: uleiul de argan pre?ios, argila rhassoul, iasomia, smochinele, scor?i?oara, neroli, santalul, vanilie ?i multe altele. Trebuie s? facem îns? o precizare extrem de important?: toate uleiurile ?i unturile sunt ob?inute prin presare la rece ?i nu se folosesc arome, parabeni sau vopsele sintetice în fabricarea produselor Le Palais des Reines.

Ideale pentru tratamente faciale sau în cadrul terapiilor corporale practicate în SPA-uri, cosmeticele Le Palais des Reines confer? din atmosfera ?i integritatea lor un farmec aparte fiec?rui spa?iu ?i fiec?rui utilizator. IMPORTANT: DEZVOLTARE DE MARCI PRIVATE IN SPA Le Palais des Reines v? ofer? posibilitatea de a dezvolta m?rci private în SPA prin etichetarea produselor cu numele SPA-ului dumneavoastr? ?i înso?it de men?iunea: Fabricat de Le Palais des Reines, Fran?a) Pentru informa?ii contact?i Arganiana SRL Reprezentant oficial al brandului Le palais des Reines www.arganiana.com contact@arganiana.com Tel.: 0728 221 136

spa cosmetice spa spa oriental orientale Le Palais des Reines frumusete ulei de argan argila iasomie smochine

« Articol precedent: DIAMANTE CU DRAGOSTE Articol urmator: Stralucire la superlativ »