PressCenter Noua gama de baterii KLUDI AMBA – Design Integral si frumusete la superlativ

Bucure?ti, 18 aprilie 2013 - În cadrul târgului ISH de la Frankfurt, KLUDI – produc?torul german de baterii de lux pentru baie si buc?t?rie – a lansat noua gam? de baterii sanitare KLUDI AMBA. Compania a uimit publicul, prin prezentarea în premier? a unui nou concept de design, care deschide calea spre noi orizonturi în tendintele amenaj?rii interioare.

Bateria KLUDI AMBA se remarc? prin Designul Integral, omogen, care las? impresia unui tot unitar. Întregul mecanism functional este integrat în baterie, ca si când aceasta ar fi turnat? dintr-o singur? bucat?. Cartusul ceramic este pozitionat oblic pe baterie, pentru a-ti oferi libertate în reglarea exact? a temperaturii si a debitului de curgere a apei. În plus, cu KLUDI AMBA poti economisi resurse importante, pentru c? aceasta consum? doar 5 litri de ap? pe minut, încadrându-se în clasa Z de consum.

Produsul a câ?tigat deja „if Product Design Award” ?i Plus X Awards pentru standardele înalte de calitate, pentru design ?i u?urin?a în utilizare. De acum nu mai sunt necesare misc?rile bruste ale mânerului. Produsul este extrem de intuitiv si o simpl? atingere cu degetul este suficient? pentru a pune bateria în functiune.

Marcajele de temperatur?, rosu si albastru, sunt si ele discret integrate în design, prin dou? linii fine pozitionate deasupra pipei. Bateria, prin simplitatea si frumusetea ei, lipsit? de obstacole vizuale si tactile, se potriveste perfect în orice ambient si la orice tip de lavoar. KLUDI AMBA este elementul ideal pentru un mediu relaxant, oferindu-ti un jet SoftFlow – blând, voluminos si pufos.
În gama KLUDI AMBA poti g?si baterii monocomand? pentru lavoare pe blat, cu dou? în?ltimi ale pipei: 213 mm si 273 mm, baterie de perete monocomand? pentru montaj mascat, cu dou? treceri, baterie monocomand? cad?-dus. În plus, KLUDI a produs si o serie de accesorii speciale pentru gama KLUDI AMBA: savonier?, dozator pentru s?pun lichid, suport de pahar, suport de hârtie igienic?, suport de prosop, cuier si altele.

KLUDI AMBA design integral omogen

« Articol precedent: Meli Melo Paris lanseaza colectia Hollywood Dreams Articol urmator: Mult asteptatul Samsung GALAXY S4 este lansat in Romania »