PressCenter Noul iaurt Activia Light, cu 0% grasime si 100% placere

Danone Romania isi extinde portofoliul de produse cu o noua gama, Activia Light, disponibila in 4 variante: Activia Light Natur, Activia Light cu Capsuni, Activia Light cu Ananas si Activia Light cu Cereale. Produs la fabrica din Bucuresti, iaurtul Activia Light este ideal pentru a fi consumat in orice moment al zilei, oriunde ne aflam.

Stilul nostru de viata este uneori dezordonat, suntem ocupati si pe fuga, intalnim la tot pasul tentatii culinare care ne pot dezechilibra alimentatia. Tocmai de aceea, Danone Romania aduce consumatorilor un produs nou, cu gust savuros si 0% grasime, produs usor de integrat intr-o alimentatie sanatoasa.

„Ne dorim sa aratam bine, mergem la sala, tinem dieta, in acelasi timp simtim nevoia de a manca si „ceva bun”. Alimentatia echilibrata, alaturi de miscare sunt esentiale pentru un corp si un spirit sanatos. Am creat Activia Light special pentru momentele in care vrei sa te delectezi cu ceva bun si sa te bucuri de o placere fara sa te simti vinovat. Astfel, poti alege dintre 4 combinatii savuroase, toate cu 0% grasime si 100% placere, bune de consumat in functie de starea de spirit pe care o ai in fiecare zi”, explica Anca Stroe, Director de Marketing Danone Romania.

Gama Activia este prezenta pe piata din anul 2001, iar portofoliul sau include astazi 21 de sortimente, fiind una dintre cele mai cunoscute marci de iaurt din Romania. De altfel, 98% dintre femeile din mediul urban mentioneaza acest produs, atunci cand sunt intrebate ce marca de iaurt cunosc.

De asemenea, si la nivel mondial Activia este un produs iubit, fiind consumat anual de aproximativ 300 de milioane de oameni – echivalentul intregii populatii din Statele Unite ale Americii. Anul trecut in Romania s-au consumat 70 de milioane de unitati.

 

 


fashion beauty iaurt activia light light placere grasime sanatos
 


« Articol precedent: Povestea Rendez-Vous - 10 ani de ceai, de pasiune, de viata! Articol urmator: Donna Medical Center dedica luna martie unei noi campanii de prevenire a cancerului »