PressCenter Noutati in colectia de vara 2014 Hannami Shoes

Hannami Shoes, brandul de pantofi luxury, propune noi modele de sandale si pantofi stiletto pentru vara 2014, plasandu-le cromatic intr-o zona a extremelor, delimitata de doua dintre directiile coloristice ale sezonului: nuante nude versus nuante vibrante.
O experienta ce va raspunde instinctului feminin de a interfera preferintele in materie de pantofi cu cele mai fine si subtile stari de spirit, putand sa poarte femeia pe parcursul unei intregi zile de la boemul nude, clasicul negru pana la accente metalizate ori culori aprinse, de la armonie si liniste, la entuziasm si exaltare.
Nude si negru vs tonuri metalizate si culori vibrante
Modelele de sandale si stiletto Hannami in nuante nude au fost create astfel incat sa transforme inaltimea intr-un atuu pentru orice femeie, dar mai ales pentru cele minione, creand senzatia de alungire a piciorului si putand fi foarte usor de adaptat tinutelor din diferite momente ale zilei.
Atemporala si nelipsita din dressing-ul tuturor, chiar si in cel mai calduros anotimp, culoarea neagra este prezenta in noile propuneri Hannami. Sandalele cu bareta in jurul gleznei si acesoriu metalic, dar si pantofii stiletto, ambele modele au puterea de a completa perfect o tinuta minimalista, dar de efect.
Pentru o trecere subtila, dar remarcabila catre cealalta extrema, Hannami propune atat varianta de sanda de seara, cu platforma de 2 cm, toc gros si insertii din pietre Swarovski, cat si renumitul model de pantofi stiletto, din piele naturala texturata.
Tinutele neutre sau zilele mohorate pot fi usor echilibrate de personalitatea puternica a perechii de stiletto rosii sau a botinelor mov decupate si accesorizate cu siret auriu in degrade.
Noile modele pot fi achizitionate incepand cu aceasta saptamana de pe site-ul boutique-ului www.hannami.ro sau se pot confectiona pe comanda, in culori si taieturi diferite, imprimand astfel si un touch personal al clientei.
Hannami Shoes este un brand tanar ce se adreseaza femeilor cosmopolitane puternice ?i rafinate. Folosind cele mai fine ?i rezistente materiale, din piele naturala, de la prestigio?i furnizori din Italia, pantofii Hannami se afirma prin calitatea produselor lucrate manual, in edi?ii limitate de lux. Misiunea buticului se contureaza in jurul dorin?ei de a oferi ceea ce o femeie deosebita i?i dore?te sa transmita zilnic prin accesoriile pe care le poarta: stil, unicitate ?i rasfa? pe tocuri.

Hannami Shoes pantofi luxury colectie vara 2014

« Articol precedent: Vitalitate pentru parul matur Articol urmator: AFI Palace Cotroceni aduce Craciunul in mijlocul verii »