PressCenter Cercul de Foc Nu ai vazut filmul CERCUL DE FOC?

Warner Bros. Pictures si Legendary Pictures prezinta filmul aclamatului regizor Guillermo del Toro, SF-ul de actiune Cercul de Foc.

Cand legiuni de creaturi monstruoase extraterestre, numite Kaiju, incep sa rasara din adancul oceanelor, izbucneste un razboi care curma milioane de vieti si epuizeaza resursele umanitatii. Pentru a face fata uriasilor Kaiju, s-au realizat un tip special de arme: roboti giganti, numiti Jaeger, care sunt controlati simultan de doi piloti ale caror minti sunt sincronizate printr-un pasaj neural numit Drift. Dar, pe masura ce inamicii capata putere cu fiecare atac, chiar si robotii Jaeger sunt lipsiti de aparare in fata nemilosilor Kaiju.

Regizorul Guillermo del Toro, care a scris scenariul impreuna cu Travis Beacham, si este si producatorul filmului, povesteste: „Prin acel portal patrund creaturi extraterestre mai mari, mai feroce si mai brutale decat orice: Kaiju. Pentru a-i face fata, omenirea isi foloseste toate resursele si inventeaza cea mai mare, mai dinamica si versatila arma construita vreodata. Inventeaza programul Jaeger - roboti inalti de 80 de metri, controlati de doi piloti ale caror minti sunt conectate neural.”

In pragul infrangerii, fortele aparatoare ale umanitatii n-au de ales si cer ajutorul a doi oameni greu de vazut ca eroi - un fost pilot cazut in dizgratie (Charlie Hunnam) si ucenica sa (Rinko Kikuchi) - care, in echipa, conduc un robot Jaeger ce parea depasit. impreuna sunt ultima sansa a omenirii in fata apocalipsei.

Guillermo del Toro, nominalizat la Oscar pentru filmul Labirintul lui Pan a regizat SF-ul de actiune dupa scenariul scris de el in colaborare cu Travis Beacham, dupa un concept al lui Beacham.

Thomas Tull, Jon Jashni, del Toro si Mary Parent au produs filmul, Callum Greene a fost producator executiv, iar Jillian Zask coproducator.

In Cercul de Foc joaca Charlie Hunnam, actorul din serialul Sons of Anarchy, Idris Elba, care a jucat in Thor, Rinko Kikuchi, nominalizata la Oscar pentru rolul din Babel, Charlie Day, din sefi de Cosmar, Rob Kazinsky, Max Martini, Clifton Collins Jr., Burn Gorman si Rob Perlman, din filmele Hellboy.

Din echipa din culise a lui del Toro fac parte directorul de imagine laureat al premiului Oscar, Guillermo Navarro (Labirintul lui Pan), scenografii Andrew Neskoromny si Carol Spier, Peter Amundson si John Gilroy, montaj, si designerul Kate Hawley. Muzica a fost compusa de Ramin Djawdi. Supervizorii de efecte vizuale au fost John Knoll si James E. Price, iar supervizorul de animatie Hal Hickel.

Productia a acaparat toate platourile de filmare din studioul Pinewood din Toronto, inclusiv doua dintre cele mai mari platouri din lume. Unul dintre platouri, numit Conn-pod, a fost construit pe un sistem cardanic mare, pentru a-i face pe actori - imbracati in costume speciale create de Legacy Effects - sa simta ca sunt in plina lupta. „Am vrut ca publicul sa simta ca e in locul pilotului. Asa ca va aratam ce inseamna sa iti pui costumul, sa te conectezi la robot si sa porniti la drum.”

Warner Bros. Pictures si Legendary Pictures prezinta o productie Legendary Pictures/DDY Production, un film de Guillermo Toro, din 12 iulie in cinematografe.

 

 


film film sf cercul de foc cinematografe fashion and beauty
 


« Articol precedent: Stralucire pentru parul vopsit Articol urmator: Obtine un decor maritim practic si deosebit cu idei de la Galeriile Noblesse »