PressCenter O noua experienta de shopping online SOFIAMAN

SOFIAMAN, cel mai mare producator de imbracaminte de noapte si de casa din Romania, relanseaza platforma de shopping online: www.magazinsofiaman.ro. Astfel, incepand cu aceasta luna, clientii SOFIAMAN din intreaga tara vor avea parte de o experienta de cumparaturi mai facila si intuitiva.
Pentru ca filozofia Sofiaman pune accentul pe calitate, confort, tendinte si inovatie, noul magazin online a fost conceput astfel incat sa asigure clientilor o experienta de cumparaturi placuta si rapida. Website-ul este interconectat cu retelele sociale si are un design minimalist, care pune accentul pe claritatea pozelor de produs pentru a oferi vizitatorilor online o imagine fidela a produselor. Articolele vestimentare sunt incluse in sectiuni usor de navigat care le permit clientilor o accesare extrem de simpla si eficienta.

Utilizatorii noii platforme pot achizitiona o gama variata de piese vestimentare ce cuprind atat articole de imbracaminte pentru femei, cat si pentru copii si barbati. De asemenea, noile colectii de lenjerie intima LISCA si de pijamale si imbracaminte de casa

SOFIAMAN vor fi disponibile pentru clientii online din acest sezon.
Toate preturile sunt exprimate in moneda locala, iar expedierea comenzilor este gratuita daca depaseste suma de 150 de lei.


SOFIAMAN este cel mai mare producator de imbracaminte de noapte si de casa din Romania. Cu 8 magazine in toata tara si peste 300 de distribuitori nationali, brandul ofera produse pentru adulti, atat femei, cat si pentru barbati, dar si pentru copii si bebelusi. Filozofia brandului pune accentul pe tendinte, calitate, confort si inovatie. Colectiile propuse de SOFIAMAN sunt formate din pijamale si tinute de interior din fibre naturale de bumbac, placute la atingere, completate uneori de modal si vascoza si lenjerie intima confortabila.

 

 


SOFIAMAN shopping online shopping articole vestimentare imbracaminte
 


« Articol precedent: Terapie in salina la Cybex Gym Articol urmator: In cadrul campaniei Nestle Fitness, funditele CheckYourSelfie din Romania pe locul II la nivel mondial »