PressCenter Organic Beauty - Shop Andreea Raicu O noua sectiune dedicata frumusetii ogranice pe shop.andreearaicu.ro

Shop.andreearaicu.ro, platforma de e-commerce gazduita de site-ul vedetei Andreea Raicu, www.andreearaicu.ro, s-a imbogatit cu o noua sectiune dedicata frumusetii ogranice. Aceasta contine cosmetice bio ale renumitelor branduri Suti, Ren, Madara, Less is More, Rampal Latour si Ambre Botanicals.

O piele sanatoasa se intretine cel mai bine cu produse naturale bio. Din acest motiv toate produsele cosmetice de pe shop.andreearaicu.ro au fost selectate cu grija si au in compozitie extracte din plante, uleiurile pe baza de seminte, ape florale si uleiuri esentiale derivate tot din plante, pentru o piele stralucitoare si plina de vitlitate.

Noua destinatie de shopping beauty inteligent le ofera pasionatelor o selectie de produse cosmetice cu o concentratie mare de componente active naturale si bio. Ingedientele acestor cosmetice nu sunt modificate sau dezvoltate genetic cu ajutorul pesticidelor, erbicidelor sau fertilizatorilor sintetici.

“De mai multi ani am ales un regim alimentar vegetarian si tot de atunci caut sa folosesc si pentru ingrijirea pielii produse cat mai naturale, fara miros sau coloranti artificiali, derivati chimici din petrol etc. Am vrut sa ofer clientilor magazinului online shop.andreearaicu.ro si cititorilor revistei www.andreearaicu.ro posibilitatea de a avea acces usor la produse beauty de buna calitate.” Andreea Raicu

Gamele de produse disponibile in sectiunea de beauty sunt urmatoarele:

SUTI - linia britanica de produse cosmetice bio SUTI a fost fondata pe principiile unei abordari holistice, accentuand in egala masura ingrijirea corpului si restabilirea echilibrului energetic. Pentru fiecare produs s-au folosit ingrediente pure, 100% bio, combinate in functie de valoarea lor terapeutica. Pe langa ingrijirea profunda, produsele SUTI au efecte terapeutice la nivel subtil, incurajand o stare generala de bine si o reechilibrare energetica.

REN reprezinta ingijirea pielii in cel mai natural si eficient mod cu putinta. Produsele se bazeaza pe cei mai noi si hi-tech bio activi, nu contin ingrediente nocive pentru piele si ofera o placere sublima atunci cand sunt utilizate. Intreaga gama este formulata fara miros sau coloranti artificiali, derivati chimici din petrol, ingrediente de origine animala, ingrediente modificate genetic, sulfati si parabeni.

MÁDARA - Produsele cosmetice MÁDARA sunt pe deplin naturale si certificate bio ECOCERT. Sunt create fara parfumuri sintetice, fara conservanti sintetici, fara uleiuri minerale, propylene glycol sau alte ingrediente artificiale. Prin MÁDARA alegi produse cosmetice care au grija atat de frumusetea cat si de sanatatea ta. Extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor MÁDARA, sunt extrem de puternice si eficiente. Astfel MÁDARA a creat produse cosmetice de o calitate unica.

LESS IS MORE - Pe baza substantelor organice bio-active pure si extrem de eficiente, precum si a retetelor inovatoare a fost creat complexul de ingrijire a parului Less is More, o combinatie unica de produse organice de ingrijire a parului si de produse organice de styling. Ingredientele sunt obtinute din resurse naturale regenerabile si provin din plantatii organice certificate, fiind in intregime biodegradabile. Utilizarea uleiurilor esentiale pure creste functionalitatea si eficienta produselor Less is More.

Rampal Latour - Sapunurile Rampal Latour se realizeaza in regiunea Provence inca din 1828 dupa retete traditionale bine pastrate si sunt pana astazi o garantie a calitatii si a autenticitatii. Varietatea de sapunuri cuprinde o gama de ingrijire cu esente fine din Provence si o serie bio certificata ECOCERT. Aceste sapunuri hidrateaza pielea, rasfatand-o cu miresmele unice ale regiunii, gratie uleiurilor si esentelor din plante ce poarta amprenta unor creatori celebri de parfum din Grasse.

AMBRE BOTANICALS - Autentice si eficiente, produsele de ingrijire AMBRE sunt create in Marea Britanie cu ajutorul celor mai noi tehnici. Toate ingredientele sunt extrase din plante, 100% naturale si nu contin nici un fel de aditivi chimici. Procesul de fabricare este unic, “la rece”, in acest fel conservandu-se toate elementele active din plante. Produsele AMBRE ofera o experienta placuta si dau rezultate remarcabile pentru toate tipurile de ten.

Shop.andreearaicu.ro este o platfoma de shopping online care activeaza de 11 luni pe piata romaneasca de e-commerce si care, incepand din 6 noiembrie, are un nou design, cu accent pe o functionalitate sporita ce face experienta de shopping mai usoara atat pentru clientii fideli cat si pentru cei care o viziteaza pentru prima data. Proiectul a fost dezvoltat impreuna cu agentia de web Mediatic (www.mediatic.ro) ce foloseste tehnologii de ultima ora si cele mai bune practici de design.

Noul shop.andreearaicu.ro utilizeaza platforma Magento care a luat amploare in ultimii ani datorita comunitatii care sustine si dezvolta acest produs. Avantajul pe care il are acesta solutie este setul bogat de caracteristici si functionalitati create pentru o gestionare eficienta si o experienta de navigare placuta. Administratorii unui astfel de shop au control asupra continutului, aspectului ?i func?ionalitatilor magazinului online.

shop.andreearaicu.ro shop andreea raicu cosmetice bio cosmetice organice andreea raicu fashion and beauty

« Articol precedent: Masinile de spalat rufe Electrolux cu tehnologia TimeManager® – aliatul stilului de viata contemporan Articol urmator: Ai grija de sanatatea ta si profita de ofertele la suplimentele alimentare din farmaciile Centrofarm »