PressCenter Oxette si Loisir iti accesorizeaza tinuta office Oxette si Loisir iti accesorizeaza tinuta office

Modul in care ne imbracam si accesorizam sunt detalii importante in ceea ce priveste imaginea noastra in general. De aceea, mai ales in cazul nostru, al sexului feminin, alegerea tinutei si a accesoriilor ne oglindeste atat personalitatea, cat si caracterul si gusturile pe care le avem. Incercam de fiecare data sa asortam fie culorile pe care le vom purta, fie piesele vestimentare in sine cu poseta, pantofii sau bijuteriile. Cert este ca indiferent de stilul pe care il adoptam, trebuie sa ne alegem accesoriile potrivite.

Locul de munca ne poate limita tinuta, dar cu putina creativitate putem transforma un outfit office plictisitor intr-unul aparte. Astfel, alegerea accesoriilor devine o chestiune putin mai delicata. Oxette si Loisir vin in ajutor datorita diversitatii bijuteriilor pe care le ofera, creand un look deosebit si nu tipator. Asadar, nu trebuie sa ne reprimam imaginatia vestimentara din acest motiv, ci sa ne adaptam cerintelor. Accesoriile Oxette si Loisir isi pot pune amprenta asupra unei tinute, evitand astfel monotonia vestimentara.

Spre exemplu, in cazul unei tinute business, ceasul este un accesoriu care are un impact vizual destul de puternic si placut in acelasi timp, si nu va da gres niciodata. Oxette si Loisir ofera clientilor sai o gama larga de ceasuri de calitate atat elegante, cat si functionale, ce pot fi asortate cu usurinta.
Daca esti o persoana pasionata de culoarea sau forma bijuteriilor, Oxette iti ofera o gama larga de bijuterii cu cele mai frumoase si variate pietre naturale, care vor da un aspect foarte placut subtil unei tinute office. Fie ca alegi sa porti bijuterii cu pietre din coral, fie ca alegi una din variantele de quartz roz, fumuriu sau albastru, te vei bucura de energia lor buna si de aspectul frumos care iti vor completa tinuta. In aceasta toamna nu vei da gres cu siguranta daca vei opta pentru o bijuterie cu piatra semipretioasa de turcoaz, culoare ce va da viata tinutei business pe care o vei purta.
Spre exemplu, setul cu perle maro si aurii si pandantiv vintage, compus din colier si bratara (colier 550 lei, bratara 440 lei), nu va da niciodata gres alaturi de o rochie business cu peplum in nuante neutre. Iar tu sigur nu vei trece neobservata prin birou sau la sedinte si intalniri, daca vei avea la mana unul din elegantele ceasuri Oxette (570 lei).

Despre Oxette si Loisir
Oxette a fost lansat in anul 1998 in Salonic, Grecia. Oxette creaza bijuterii fashion din argint. Inspiratia ceasurilor si accesoriilor Oxette este femeia New Age. Personalitatea, noile tendinte in moda si creativitatea creaza o combinatie unica. Descopera un mediu luxos si creatii superbe la preturi accesibile! Reteaua Oxette este prezenta in peste 25 de tari din intreaga lume!
Loisir este un brand grecesc ce opereaza pe piata bijuteriilor, ceasurilor si accesoriilor inca din anul 1999, fiind prezent cu un concept fresh si dinamic adresat fiecaruia dintre noi. Fiind sora mai mica a brandului Oxette, Loisir ofera idei de cadouri inedite si jucause la preturi rezonabile si calitate ridicata intr-un ambient placut si prietenos.
Brandurile Loisir si Oxette fac parte din acelasi grup, Perideo S.A.

Adrese magazine Oxette:
- AFI PALACE COTROCENI - Bulevardul Vasile Milea nr. 4, parter, sector 6, Bucuresti. Telefon: 004 0735 778 014; E-mail: oxettecotroceni@oxette.ro
- BUCURESTI MALL - Calea Vitan nr. 55-59, parter, sector 3, Bucuresti. Telefon: 004 0728 309 659. E-mail: oxettevitan@oxette.ro
- BANEASA SHOPPING CITY - Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 42D, parter, sector 1, Bucuresti. Telefon: 004 0731 376 473. E-mail: oxettebaneasa@oxette.ro
- MARITIMO SHOPPING CENTER - Bulevardul Aurel Vlaicu, Constanta. Telefon : 0040 0736 630 246; Email: oxettemaritimo@oxette.ro
- POLUS CENTER - Str. Avram Iancu nr. 492-500, parter, Cluj-Napoca. Telefon: 004 0735 778 013. E-mail: oxettecluj@oxette.ro
Adrese magazine Loisir:
- AFI PALACE COTROCENI - Bd. Vasile Milea nr. 4, parter, sector 6, Bucuresti. Telefon: 004 0728 309 660; E-mail: afiloisir@oxette.ro
- CITY PARK CONSTANTA - Bd. Alexandru Lapusneanu nr. 116 C, Constanta. Telefon: 004 0735 778 012; E-mail: loisircity@oxette.ro
- Toate magazinele Oxette

fashion beauty oxette loisir tinuta office feminin accesorii pantofi poseta bijuterii

« Articol precedent: Aplica pentru AUTOR 8 – targ de bijuterie contemporana Articol urmator: Trei produse care te vor ajuta s? comba?i r?ceala de sezon! »