PressCenter Palarie Lucia M Palariile Lucia M vor fi comercializate printr-un magazin online propriu

”Prin lansarea unui magazin online propriu dorim sa atragem segmentul de piata tanar si sa oferim posibilitatea de a-si achizitiona palaria dorita, fara a depinde de o prezenta offline. In business speram sa ne atingem obiectivele de 200, 300 de comenzi lunare, fapt pentru care vom gandi, zilnic, oferte speciale cu palarii incepand de la 70,80 lei”, a declarat Octavian Mihalcovici, Director General Lucia M.

Magazinul online va expune pentru inceput 75 de produse, palarii realizate manual, din lana naturala, prin tehnici clasice si specifice, destinate atat femeilor cat si barbatilor. Marimile disponibile sunt 54-60 cm pentru palariile dedicate femeilor si 54-61 cm pentru palariile domnilor, iar termenul de livrare al unei comenzi este cuprins intre patru si cinci zile lucratoare.

Doamnele isi vor putea alege modelul preferat, fie ca este o palarie moderna cu bor mediu sau mare, cu o calota rotunda accesorizata cu insertie de piele, o catarama chic, sau cu decor din pene. Si pentru domni paleta este diversificata, de la palarii cu design western si decor din piele, tip joben cu decor clasic din panglica, pana la cele cu bor mic sau mediu, fazon tipic barbatesc si decor cu panglica bicolora.

In ceea ce priveste intretinerea lor, nu se recomanda spalarea, curatarea chimica sau calcarea.
Pentru mai multe informatii va invitam pe pagina de Facebook sau pe website.

Despre Lucia M

Prima palarie este produsa in anul 1970 de catre Lucia Mihalcovici, de unde provine ulterior si numele brandului. Inca din anul 1991, in atelierul din Arad se creeaza in fiecare sezon colectii noi de palarii, dedicate femeilor si barbatilor. Designul si calitatea celor peste o suta de modele unice realizate in cele mai mici detalii sunt apreciate de clienti locali, dar si internationali din Austria, Germania, Olanda, Finlanda, Franta, SUA sau Japonia. Piesele Lucia M, realizate in serie limitata, sunt create din fibre naturale precum bumbac, in sau canepa.

Palarii Lucia M magazin online propriu magazin palarii fashion and beauty

« Articol precedent: NIVEA a fost desemnat cel mai puternic brand de ingrijire personala din Romania Articol urmator: Ermanno Scervino celebreaza aniversarea a 120 de ani a GUM-ului din Moscova »