PressCenter PANDORA ESSENCE COLLECTION va prezinta noile talismane cu semne astrale si bratara margelata din argint 925

Aceasta vara marcheaza lansarea unor noi moduri de a exprima cine esti. Ca o completare a colectiei sale de talismane personale si decorative, purtatoare ale valorilor interioare si ale intelesurilor adaugate, PANDORA lanseaza 12 noi talismane PANDORA ESSENCE COLLECTION, fiecare reprezentand un semn al zodiacului. Pentru a pune in valoare frumusetea acestor noi talismane personalizate, odata cu aceasta colectie este lansata si o noua bratara, creata din mici sfere delicate si stralucitoare din argint 925 slefuit.

Indelung asociata cu intelegerea profunda a naturii noastre interioare, astrologia dezvaluie insasi esenta fiintei tale. Calauzite de planete, constelatiile celeste detin cheia destinului tau.
12 talismane simbolizand semnele astrale, realizate la cele mai inalte standare prin slefuirea argintului 925, reprezinta semnele zodiacului. Finisat manual si impodobit cu zirconiu cubic sclipitor, reflectand frumusetea cerului noaptea, fiecare talisman are incrustat simbolul zodiacal corespunzator.

Conectandu-te cu insusirile unice si personale ale fiecarui semn astral, noile talismane PANDORA ESSENCE COLLECTION iti ofera un nou si puternic mod de a-ti exprima si mai mult valorile care te reprezinta.

Poarta semnul tau astral pentru a fi conectat cu sinele tau si cu potentialul care se afla in tine.

DESPRE PANDORA
Cunoscuta in toata lumea pentru bijuteriile sale de inalta calitate, finisate manual, disponibile la preturi accesibile, PANDORA creeaza, fabrica si comercializeaza bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirandu-le pe femei sa-si accepte personalitatea si sa-si exprime stilul propriu, bijuteriile fermecatoare si feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vietii. Creatiile unice si atent finisate de la PANDORA combina mestesugul vechi de secole cu tehnologia moderna si sunt distribuite in mai mult de 80 de tari, din sase continente, prin aproximativ 10.300 de puncte de vanzare, incluzand peste 1.100 de magazine-concept.
Fondata in 1982 si avand sediul in Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listata public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.pandoragroup.net sau gasiti-va inspiratia pe www.pandora.net.

 

 


pandora pandora essence collection semne astrale zodiac bijuterii bratara talisman argint 925 zirconiu cubic
 


« Articol precedent: Niciodata nu te saturi de salate! Articol urmator: CASA JAD, o experienta croita pentru sufletul tau! »