PressCenter Party romanesc la Saint Tropez Party romanesc la Saint Tropez!

Vineri, 2 august 2013, una din cele mai luxuriante plaje din Saint Tropez a fost gazda unei petreceri romanesti de senzatie.

Renumita ca una dintre cele mai exclusiviste plaje din Saint Tropez, Nikki Beach este cunoscuta in toata lumea pentru celebritatile si oamenii cu foarte multi bani care vin sa se distreze acolo. Ea a devenit si una din cele mai iubite destinatii de vacanta pentru romani, numarul turistilor de la noi crescand de la un an la altul. Romanii isi petrec vacantele in Saint Tropez, simtindu-se excelent printre vedetele autohtone si fiind, de multe ori, sufletul celor mai reusite petreceri.

De aici a fost doar un pas pana la organizarea unui party cu specific romanesc. Daca tot sunt romanii cei care dau tonul la distractie în Nikki Beach, atunci de ce sa nu aiba loc o petrecere speciala pentru ei?

Prin urmare, in acest weekend, in Saint Tropez s-a auzit muzica romaneasca, s-a petrecut romaneste si s-a demonstrat inca o data de ce Nikki Beach este intitulat adeseori “pamant romanesc.” La petrecere au fost asteptate in jur de 1.500 de persoane: la restaurant, pe plaja si la piscina. Artistii veniti la marele eveniment au fost DJ U-gin (rezident LOFT), Dj ROM1 & Philippe Paris, Jim Sax, Live Percu Nebat de la Pacha & Space Ibiza, Wader Men si Nicholas Shamu – the violin wizzard, alaturi de invitatul sau special: Damian Draghici.

“Am luat decizia de a organiza o zi si, mai ales, o petrecere in cinstea romanilor, atat in urma relatiei exceptionale pe care am avut-o cu numerosii clienti romani in Saint Tropez de mai bine de 20 de ani, cat si datorita colaborarii la fel de buna cu Romania Home Club si cu romanii alaturi de care am lucrat pentru petrecerile NikKi in perioada iernii. Iubim atitudinea, deschiderea si prietenia spiritului latin ale romanilor, cu care avem numeroase asemanari”, declara Fabien Cerato, Operation & Marketing Manager Nikki Beach.

party romanesc saint tropez petreceri nikki beach

« Articol precedent: Ingrijire superioara a pielii si prospetime cu noua gama Dove Go Fresh Restore Articol urmator: Centrofarm deschide primul FARMA DRIVE, o farmacie la care poti comanda produsele direct din masina »