PressCenter Passionate Pink: culoarea aleasa de consumatorii Electrolux pentru noua editie a aspiratorului UltraOne Passionate Pink: culoarea aleasa de consumatorii Electrolux pentru noua editie a aspiratorului UltraOne

Cand Electrolux a luat decizia de a lansa o editie limitata a aspiratorului best-seller UltraOne, consumatorii au fost invitati sa participe la alegerea designului. Prin campania de crowdsourcing organizata in social media, publicul a putut alege culoarea noului model al aspiratorului UltraOne. In curand, rezultatul alegerii lor va putea fi gasit pe rafturile magazinelor: un aspirator de top, in nuanta Passionate Pink. Consumatorii au ales nuanta Passionate Pink pentru editia limitata a cunoscutului aspirator UltraOne, de la Electrolux. Consumatorii au putut opta pentru una dintre cele sase culori puternice: Passionate Pink, Mad Mandarin, Yelling Yellow, Groovy Green, Awesome Aqua si Lush Lilac, pe care le-au putut vota pe pagina campaniei, in perioada mai-septembrie 2011. Prezenta in social media le-a oferit participantilor posibilitatea de a urmari preferintele, comentariile si share-urile prietenilor.

“Pentru noua editie a produsului ne-am oprit asupra celor sase culori indraznete si le-am oferit posibilitatea cumparatorilor sa decida pe care doresc sa o vada in magazine. Ne-am dorit sa le dam ocazia de a se implica activ in alegerea designului acestui produs de referin?a si, luand in considerare numarul mare de participanti, putem spune ca demersul a avut un real succes. Este esential sa fim in permanenta conectati la preferintele consumatorilor, de aceea le suntem recunoscatori pentru implicare si feddback.“ a declarat Elisabeth Piper Mäkitalo, Senior Graphic Designer la Electrolux. Produs de top Fiind unul dintre cele mai silentioase aspiratoare de pe piata, UltraOne a devenit un produs de top datorita manevrabilitatii sporite si rotilor sale mari ?i fine care permit sa fie manevrat cu usurinta, evitand derapajul. In momentul lansarii sale, din 2009-2010, s-a remarcat drept cel mai bun aspirator in 11 tari din Europa. Aspiratorul UltraOne in nuanta Passionate Pink va fi lansat in aprilie 2012 pe piata din Suedia, Finlanda, Danemarca si Franta.

 

 


Passionate Pink Passionate electrolux aspirator aspirator UltraOne
 


« Articol precedent: Time Manager de la Electrolux: spalare rapida, calcare usoara Articol urmator: Curcubeu de culori in noile colectii pentru primavara vara 2012 »