PressCenter deo CThru Piele parfumata cu C-THRU Deo Body Sprays

Deodorantele Body Spray C-THRU sunt perfecte pentru orice ocazie care cere un boost de stare de bine. Cele sase produse descriu cu note sarmante tablouri diferite si specifice femeii C-THRU.

C-THRU Deo Body Spray este un accesoriu parfumat ce se pulverizeaza pe intreg corpul. in urma utilizarii, acesta lasa o senzatie de prospetime instanta si pielea impregnata cu particule aromate.

Spray-urile C-THRU Deo Body nu sunt destinate in primul rand utilizarii in zona axilei, nefiind antiperspirante, iar scopul produselor este de a improspata pielea corpului parfumand-o discret si improspatand-o instant.

C-THRU Deo Body Spray se gaseste in urmatoarele variante:
C-THRU Deo Body Spray Black Beauty, pentru femeia eleganta ce se invaluie intr-o aura de mister si care reprezinta echilibrul intre dulce si condimentat.
C-THRU Deo Body Spray Emerald Shine descrie colturi de natura verde si spune povesti despre spirite libere si neimblanzite.

C-THRU Deo Body Spray Golden Touch este intrigant, cu note spumoase cu spirit ludic.
C-THRU Deo Body Spray Lovely Garden are acorduri delicate si portretizeaza femeia care se incarca cu energie pozitiva din natura.

C-THRU Deo Body Spray Coral Dream miroase a vara si debordeaza de feminitate.
C-THRU Deo Body Spray Pure Illusion cu accente floral-fructate, pentru femeia plina de inspiratie.

Fiecare deodorant C-THRU costa 12,5 lei

 

 


piele parfumata C-THRU Deo Body Sprays deodorante C-THRU
 


« Articol precedent: Noul NIVEA Creme Smooth, pentru o ingrijire irezistibil de catifelata in timpul dusului si dupa Articol urmator: Numar record de concurenti la prima etapa a Circuitului Salonul Calului »