PressCenter Pietrele pretioase – vedetele colectiei Roberto Bravo

Stilul Roberto Bravo reprezinta perfectiunea pe care o poate da alchimia provocata de imbinarea aurului cu pietrele pretioase si contrastul armonios de culori. Pietrele raman vedetele colectiei Roberto Bravo, formand un mixt vibrant de energii pozitive si care se transforma intr-o emotie ce poate fi purtata cu eleganta.

Designerii casei de bijuterii Roberto folosesc pietre pretioase, in forme neobisnuite, transformand fiecare bijuterie intr-o piesa unica. Diamantele, rubinele, smaraldele si safire pot fi o alegere inspirata atunci cand dorim sa oferim un cadou persoanei iubite.

Si pentru ca o bijuterie de suflet trebuie sa dainuiasca in timp precum dragostea eterna, la Roberto Bravo beneficiati de intretinere gratuita pentru toate bijuteriile.

Despre Roberto Bravo
Fondata in anul 1948, casa de bijuterii Roberto Bravo este prezenta in lume cu 130 de magazine si puncte de vanzare. Incepand cu anul 1997, compania a ales ca strategie de extindere francizarea la nivel international.
Ca brand cu o experienta de peste 65 ani in domeniul bijuteriilor unicat, unde trecerea timpului isi pune amprenta asupra calitatii produselor si serviciilor sale, Roberto Bravo dovedeste, astfel, ca aceasta experienta face diferenta.
Pentru mai multe detalii despre colectiile Roberto Bravo accesati http://www.robertobravo.com si https://www.facebook.com/#!/pages/Roberto-Bravo-Boutique-Romania/526715604037720

roberto bravo bijuterii pietre pretioase diamante rubine smaralde safire

« Articol precedent: Laparoscopia – optiunea salvatoare pentru femeile cu fibrom uterin Articol urmator: Din 1 martie, se da startul inscrierilor la Electrolux Design Lab 2014 »