PressCenter Premiera- Plaja artificiala unicat

Cybex Gym e un loc al premierelor. Aici, ai acces la singura plaja artificiala din Romania. Un concept unicat, creat in Suedia, care propune cel mai sanatos bronz artificial pe care il poti accesa.
Iubim soarele si stim multe despre rolul lui binefacator. Cunoastem, desigur, ca exista si efecte nedorite, dar acum vrem sa fim pozitivi. Ne place sa visam la vacanta. La locuri precum Malibu, Bali si Mauritius. Indiferent ca e dimineata sau seara.
La Cybex Gym, exista o plaja artificiala unica in Romania: Sabiamed. Un concept care mizeaza pe terapia prin lumina si relaxare gratie sistemului solar Suntech. Daca vrei mai multe detalii ca sa te simti in siguranta, iata-le.
Sabiamed este similar efectului natural solar, imbunatatit insa prin diminuarea nivelului de radiatii UV. E un loc benefic atat pentru copii, cat si pentru femeile insarcinate.
Alte avantaje Sabiamed? Imbunatateste sistemul imunitar si stimuleaza circulatia sangvina. Iti ridica moralul si stimuleaza productia de pigmenti protectori necesari dermei.
Te asteptam la Cybex Gym ca sa incerci si tu plaja artificiala Sabiamed.

Cybex Gym – Aviatiei Wellness Center. Strada Soldat Gheorghe Pripu numarul 22 A. www.cybexgym.ro

 

 


cybex gym premiera bronz artificial gym
 


« Articol precedent: Concert umanitar pentru Vlad Brasoveanu la Ploiesti Shopping City: Nico&Shobby, Valentin Dinu, Laurian Manta, Adelina, Giulia Eftimescu, Freddy si Trupa de dans ”Vogue” Articol urmator: O zi doar pentru tine la Iaki Spa! »