PressCenter Ploiesti Shopping City Premii, discount-uri si sampanie la aniversarea Ploiesti Shopping City

Primul centru comercial modern din judetul Prahova, Ploiesti Shopping City, implineste astazi, 15 noiembrie, un an de la inaugurare. In vederea sarbatoririi evenimentului, acesta le-a pregatit celor ce ii vor trece pragul un weekend special, cu atmosfera festiva, sampanie, dulciuri, promotii, discount-uri si concursuri cu premii, inaugurand totodata pentru aceasta ocazie si patinoarul de pe terasa mall-ului.

Cei ce vor face shopping in weekend-ul 15 - 17 noiembrie in Ploiesti Shopping City vor avea parte de oferte speciale si surprize in magazinele selectate. De asemenea, acestia vor putea castiga unul dintre miile de premii puse in joc daca vor participa la tombola cu premii instant sau la concursurile organizate. In plus, pot avea surpriza de a se intalni, pe culoarele centrului comercial, cu promoterii ce ii vor servi cu sampanie si dulciuri.

Totodata, weekend-ul ce marcheaza 1 an de la deschiderea mall-ului reprezinta si startul campaniei de iarna.

„Un an de la lansarea Ploiesti Shopping City ne-a demonstrat ca prahovenii aveau nevoie de un centru comercial modern, o destinatie de shopping si distractie pentru toata familia. Acum ei au la dispozitie un mix de branduri de top la nivel international, precum Zara sau Sephora si un food court cu o varietate culinara, dar si zone de joaca special amenajate pentru copii si posibilitati de entertaiment pentru cei mari. Le multumim tuturor celor ce ne-au trecut pragul si ii asteptam in weekend sa sarbatorim impreuna un an de Ploiesti Shopping City”, au declarat reprezentantii Ploiesti Shopping City.

 

 


premii Ploiesti Shopping City aniversarea Ploiesti Shopping City promotii fashion and beauty
 


« Articol precedent: Guess Girl Belle, un parfum nou inspirat de cele mai senzuale femei din industria modei Articol urmator: Permanent de gene »