PressCenter Eden SPA a lansat un nou centru in stil oriental in Bucuresti Asian Eden SPA Eden SPA a lansat un nou centru in stil oriental in Bucuresti Asian Eden SPA
Eden SPA a deschis un nou centru SPA, Asian Eden SPA in incinta hotelului Monte Carlo Palace Apart Hotel, un hotel de cinci stele din Bucuresti, dedicat tuturor care vor sa incerce servicii SPA intr-un stil oriental.

Asian Eden SPA este al doilea centru deschis de catre Eden SPA in Bucuresti si ofera tratamente si terapii cu specific oriental. Acesta pune la dispozitia clientilor sai servicii traditionale din China, Japonia sau Thailanda realizate intr-un cadru deosebit, cu accente specifice fiecarei regiuni asiatice.

Asian Eden SPA
aduce experienta orientala in mijlocul orasului agitat si mereu in miscare. Pe langa cunoscutele terapii oferite de Eden SPA, Asian SPA propune o "reintoarcere la natura", locul in care timpul nu mai are masura, devenind timpul pe care n-il oferim pentru a ne relaxa, pentru a reflecta, revitaliza si pentru a ne recapata bucuria de a trai.

Noul concept promoveaza spiritul relaxarii si traditia vindecarilor holistice, oferind o paleta larga de tratamente cu specific oriental. Designul noului centru SPA este realizat in concordanta cu tratamentele si ritualurile practicate. Fiecare camera de terapie are o denumire specifica precum : Chinese Room, Thailand Room, Japanese Room, Indian Room sau Nepal Room, iar serviciile oferite sunt in conformitate cu tipul camerei pentru care clientul opteaza.

Centru SPA situat in incinta Monte Carlo Palace Apart Hotel aduce cateva elemente noi tuturor iubitorilor de SPA. Astfel, se vor realiza parteneriate cu Sushi Mania si cafeneaua indiana Ramayana pentru a crea cateva terapii specifice printre care mentionam, Sushi&SPA, terapie de cuplu dedicata tuturor celor care vor sa traiasca adevarata experienta SPA japoneza si sa savureze Sushi alaturi de traditionala bautura japoneza Sake oferite de Sushi Mania.

Serviciile Eden SPA au fost create pentru a ajuta clientii sa-si imbunatateasca starea de sanatate si sa se relaxeze. Scopul tratamentelor este acela de a ameliora circulatia sanguina, durerea si tensiunea musculara, ajuta la eliminarea toxinelor sau atenuarea starii de anxietate.

Asian Eden SPA

Asian Eden SPA
Monte Carlo Apart Hotel Str. Baiculesti 29, Bucuresti
T: 021.667. 19.82
M: 0723. 295. 741.
contact@edenspa.ro
www.edenspa.ro


 

 


eden spa centru stil bucurie oriental spa asian spa asian eden spa eden spa beauty frumusete sanatate Chinese Room Thailand Room Japanese Room Indian Room Nepal Room
 


« Articol precedent: Concursul pentru un ten impecabil organizat de City Pharma si-a desemnat castigatoarea Articol urmator: Wella Professionals inseamna fashion »