PressCenter Impressive Legs! Xpressive in sezonul iarna-primavara Impressive Legs! Xpressive in sezonul iarna-primavara

De-a dreptul frumoasa! Si cum pe dreptul nu-l poti trata diferit de stangul … ai grija de picioarele tale si fii frumoasa si-n sezonul rece cu Braun Silk-épil Xpressive!

Experimenteaza accesoriile inovatoare ale epilatorului Braun Silk-épil Xpressive si te vei bucura de pana la 4 saptamani de piele catifelata. Pentru sezonul iarna-primavara, Braun recomanda nu doar piele catifelata, ci si rasfat: capul flexibil urmeaza linia corpului, rolele de masaj iti relaxeaza pielea, iar manusa cu gel calmeaza si elimina senzatia de discomfort. In plus, datorita sistemului de reincarcare, Braun Silk-épil Xpressive poate fi folosit fara conectare, timp de 40 de minute.

Printre fulgi, pe patinoar, in lumina semineului sau la caldura cizmelor, sezonul picioarelor frumoase, iarna-primavara, a inceput! Braun Silk-épil Xpressive a te ajuta sa pasesti pe catwalk!
Tipuri de aparate -accesorii inovatoare:

Role pentru masaj
- Braun Silk-epil Xpressive este prevazut cu un sistem imbunatatit pentru masaj. Rolele relaxeaza pielea inainte ca firul de par sa fie smuls si minimizeaza senzatia de durere.

Manusa cu gel pentru reducerea durerii - Aprobata de medicii dermatologi, manusa cu gel este special conceputa pentru calmarea pielii si eliminarea senzatiei de disconfort.

Sistemul revolutionar Hair Lift - Sistemul unic de indepartare a firelor de par, ridica si smulge delicat firele de la radacina - chiar si pe cele scurte si lipite de piele. Braun Hair Lift System, indeparteaza de pana la 7 ori mai multe fire de par decat metodele traditionale, dar si mai multe fire in acelasi timp, fata de orice alt epilator.

Reincarcabil si fara fir (numai la 7681)- Varianta reincarcabila Braun Silk-epil Xpressive de permite un epilat confortabil oriunde si oricand, timpul de utilizare fara conectare fiind de 40 de minute, dupa o incarcare completa de numai o ora.

Lavabil - Acest beneficiu ofera posibilitatea curatarii rapide, prin spalare sub jetul de apa, asigurand maxima igiena.

Cap pivotant - Capul flexibil este un accesoriu care se poate misca cu pana la 15 grade, urmand astfel conturul corpului, pentru un epilat eficient si deosebit de fin.

Impressive Legs, Xpressive Braun Silk-épil Xpressive

Produsele P&G Beauty transforma in fiecare zi idealurile de frumusete in realitate pentru milioane de femei si barbati din intreaga lume. Avand peste 100 de marci disponibile in aproape 130 de tari, P&G Beauty a inregistrat vanzari de peste 22 de miliarde in anul fiscal 2006/07, devenind astfel, un lider mondial al companiilor de produse de infrumusetare. P&G Beauty ofera marci de incredere, cu o tehnologie de varf, pentru a satisface orice nevoie de infrumusetare si ingrijire: Pantene®, Olay®, Head and Shoulders®, Max Factor®, Cover Girl®, DDF®, Sassoon Professional®, Wellaflex®, Rejoice®, Sebastian Professional®, Herbal Essences®, Koleston®, Clairol Professional®, Nice 'n Easy®, Venus®, Gillette®, SK-II®, Wella Professionals®, cat si gamele de parfumuri Christina Aguilera, Escada®, Hugo®, Boss® si Lacoste®. Pentru mai multe informatii despre P&G Beauty si portofoliul sau, va rugam sa accesati: http://www.pg.com

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

2activePR – Theodora Pislaru
theo.pislaru@2activepr.ro

P&G – Teodora PopescuBarlan
popescubarlan.tc@pg.com

impressive legs braun silk epil Xpressive Braun Silk-épil Xpressive epilator patinaj fashion beauty

« Articol precedent: Fashionlab.ro - Be unique! Articol urmator: COSMIN GOGU a vernisat prima sa expozitie de fotografie »