PressCenter Cadoul verii de la Palmolive Pure Cashmere: o piele vizibil mai catifelata in 5 zile Cadoul verii de la Palmolive Pure Cashmere: o piele vizibil mai catifelata in 5 zile
Tendintele acestui sezon ne dicteaza materiale fluide si delicate, bijuterii rafinate, accesorii stralucitoare, care evidentiaza si pun in valoare o piele hidratata si catifelata. Si pentru ca in timpul verii pielea are nevoie de ingrijiri speciale - un plus de hidratare, vitamine si extracte naturale - care confera catifelare si stralucire, Palmolive Pure Cashmere a lansat un kit special pentru ca vacanta ta sa fie perfecta!

Simte atingerea irezistibila a casmirului, cu ajutorul gelului crema pentru dus Palmolive Pure Cashmere Intense Hydration. Datorita formulei sale, imbogatita cu extract de casmir 100 % natural, lapte hidratant, uleiuri si vitamina E, pielea ta va deveni mai fina si mai catifelata in doar 5 zile! Pentru o aroma delicata, care combina note fructate de mandarina, note florale de iasomie si violete cu note discrete de lemn de santal, incearca sapunul Palmolive Pure Cashmere Irezzistible Softness.


Pentru pielea sensibila, incearca gama Palmolive Pure Cashmere Sensitive. Gelul de dus respecta echilibrul natural al pielii si ofera o senzatie incredibila de catifelare, pentru ca tu sa te bucuri de zilele de vacanta. Sapunul Palmolive Pure Cashmere Sensitive Care iti confera un sentiment de catifelare si ingrijire delicata, lasand pielea irezistibla la atingere.

Incearca gelurile crema pentru dus Palmolive Pure Cashmere si bucura-te de cadoul verii de la Palmolive: piele catifelata in numai 5 zile!(folosit zilnic)

Kit-urile de vacanta Palmolive Pure Cashmere contin: gel crema pentru dus si sapun solid, aferente gamei respective, si o loofa.
 

 


cadou vara tendinte palmolive palmolive pure cashmere cashmere piele catifelata piele piele sensibila natural lapte hidratant uleiuri vitamina E gel de dus hit fashion and beauty
 


« Articol precedent: Fashionandbeauty.ro desemneaza primii castigatori ai Programului F&B Addict Articol urmator: APERITIVO PERONI sau experienta stiului de viata italian »