PressCenter Pe CharityGift.ro vin Sarbatorile: brazi si decoratiuni pentru Craciun, cu o donatie inclusa si transport gratuit Pe CharityGift.ro vin Sarbatorile: brazi si decoratiuni pentru Craciun, cu o donatie inclusa si transport gratuit
Pe CharityGift.ro incepe sa miroasa a sarbatori pentru ca MagazinulDeBrazi.ro a ales sa fie noul sau furnizor. Astfel, anul acesta puteti alege dintr-o gama variata de brazi naturali de Craciun (in ghiveci sau taiati), decoratiuni de interior si exterior, cu o donatie inclusa catre CISED. Toti brazii comercializati au fost crescuti special pentru acest scop, in plantatii si pepiniere private din toata Europa. Livrarea este gratuita in Romania.

in Economie si Drept), ONG cunoscut pentru implicarea sa in cauza de educatie economica.

MagazinulDeBrazi.ro pune la dispozitie o gama larga de decoratiuni pentru casa, gradina sau curte, care sa ne introduca in magia Sarbatorilor, precum si brazi frumosi in jurul carora sa se stranga cei dragi, sa-l decoreze, si sa se bucure impreuna de magia cadourilor de Craciun.

“Brazii pe care ii oferim sunt de cea mai buna calitate, bogati, sanatosi si foarte frumosi, plantati si crescuti special pentru aceasta destinatie, intr-un mediu controlat, pentru a ajunge la o calitate excelenta. Astfel, persoanele care cumpara brazi de la noi se pot bucura de brad prin mirosul sau natural, specific atmosferei Craciunului, dar si prin forma conica, incarcata in mod uniform cu crengi bogate, ce satisface orice pretentii.” spune Andrada Nistor, Director de Marketing MagazinulDeBrazi.ro coronita

Produsele expuse sunt potrivite atat pentru companii si institutii, cat si pentru persoanele fizice care doresc sa aduca atmosfera de sarbatoare in birourile, salile de conferinte, cladirile sau caminele lor.

Despre MagazinulDeBrazi.ro
Silva Group Romania a lansat recent o platforma online destinata comercializarii pomilor si accesoriilor de Craciun : Magazinuldebrazi.ro - este mai mult decat un magazin online cu pomi de Craciun, este un sustinator al impodobirii pomilor de Craciun naturali, crescuti exclusiv in acest scop in pepiniere din Europa in defavoarea celor artificiali. Aveti la dispozitie o gama variata de pomi de Craciun, taiati sau cu radacina, precum si accesorii corespunzatoare.

Despre CharityGift.ro
Este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, care functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.

Proiectul este sustinut pro bono de Andreea Marin-Banica, cunoscuta pentru implicarea sa extrem de activa in campaniile umanitare din ultimii 15 ani, de Rogalski Grigoriu Public Relations - pentru servicii de consultanta PR - si de Balms&Asociatii - care ofera servicii de consultanta juridica - Graffino si Hanson Online Brand Communication, care ofera servicii de webdesign si X3 Studios prin Proiect 1000, care ofera servicii de design pentru materialele de promovare. Recent, proiectul CharityGift.ro a fost adoptat de trupele Sarmalele Reci, Spitalul de Urgenta si Byron.

Tea Vasilescu
Coordonator Proiect

e-mail: tea.vasilescu@charitygift.ro
website: www.charitygift.ro