PressCenter Deschiderea expozitiei «NATURAL BORN BEAUTIES» Deschiderea expozitiei «NATURAL BORN BEAUTIES»

Fotograful de moda Gabriel Hennessey impreuna cu Mihaela Berciu, consultant de imagine, lanseaza oficial expozitia proiectului Natural Born Beauties in beneficiul Fundatiei Renasterea.

Incepand de astazi, 8 septembrie, pana in data de 18, fotografiile pot fi vizionate in cadrul expozitiei organizate la Biblioteca Centrala Universitara “Carol I”, ore de vizitare luni-vineri 12.00 – 20.00, sambata 10.00 – 18.00, duminica 10.00 – 16.00.

Ramona Badescu, Monica Barladeanu, Andreea Berecleanu, Alina Borcoteci, Mihaela Bilic, Malvina Cervenschi, Nadia Comaneci, Cristiana Copos, Laura Cosoi, Andreea Esca, Mihaela Geoana, Simona Gherghe, Angela Gheorghiu, Ileana Lazariuc, Anamaria Marinca, Amalia Nastase, Liana Patras, Adela Popescu, Alina Puscau, Crina Semciuc, Allesandra Stoicescu, Lavinia Sandru, Camelia Sucu, Meda Victor, Roxana Voloseniuc sunt cele 25 de personalitati

feminine, suficient de curajoase si sincere incat sa accepte provocarea de a se arata lumii asa cum sunt: fara machiaj si fara o procesare ulterioara, reflectate de camera si viziunea fotografului de moda Gabriel Hennessey.

Expozitia de la Biblioteca Centrala Universitara se va incheia cu un eveniment restrans, in cadrul caruia invitatii vor putea licita fotografiile expuse. Sumele oferite vor fi donate Fundatiei Renasterea pentru EDUCATIE, SANATATE si CULTURA si vor fi folosite integral pentru continuarea Campaniei de Informare din cadrul Programului de Prevenire si Depistare Precoce a Cancerului de San si a celui de Col Uterin. Suma finala va fi anuntata oficial printr-un comunicat de presa in data de 19 septembrie 2008.

Gabriel Hennessey, fotograf roman de origine columbiana: "Despre Natural Born Beauties spun ca este un exercitiu de sinceritate, o data pentru vedetele implicate, prin faptul ca se prezinta exact asa cum sunt, si, a doua oara, pentru mine ca fotograf prin faptul ca am la dispozitie numai aparatul foto, lumina si pe mine insumi pentru a reusi sa surprind frumusetea si povestea fiecareia dintre 'modele'. in plus, cred in mod ferm ca in lumea de azi e nevoie sa avem momente de impacare cu noi insine, numai asa putand fi cu adevarat fericiti."

Mihaela Berciu, consultant de imagine: “M-am alaturat proiectului initiat de Gabriel Hennessey pentru ca subliniaza nevoia de implicare a artistilor in proiecte sociale, pe de o parte, iar de pe alta parte pentru a-mi exprima admiratia fata de toti cei implicati in acest "exercitiu de sinceritate" asa cum ii place lui Gabi sa-l numeasca, cu atat mai mult cu cat este, din toate punctele de vedere, un proiect dezbracat de superficialitate si artificii tehnice. De asemenea, am ales sa ma implic si datorita eforturilor continue ale Fundatiei Renasterea pentru EDUCATIE, SANATATE si CULTURA, lucru facut cu consecventa, eleganta si respect fata de o problema grava cu care se confrunta societatea noastra: cancerul la san.”

Natural Born Beauty, Mihaela Geona si Gabriel Hennessey

Mihaela Geoana, presedintele Fundatiei Renasterea: „Proiectul initiat de Gabriel Hennessey cu sprijinul Mihaelaei Berciu este unul care subliniaza sinceritatea si transparenta sufletului unor femei – persoane publice ale societatii noastre, intocmai precum sunt toate activitatile desfasurate de Fundatia Renasterea: transparente si din daruirea sufleteasca a celor implicati. Faptul ca vedetele au acceptat sa pozeze pentru aceasta cauza reprezinta nu doar un sprijin material, ci mai ales o voce unanima care transmite mesajul nostru catre femeile din Romania: „Controlul medical periodic poate salva vieti!”. Le multumim celor implicati in acest proiect pentru ca au ales sa ni se alature in demersul nostru de a oferi speranta celor aflati intr-un moment de cumpana!”

Maestrii fotografi Peter Lindbergh si Richard Avedon reprezinta surse de inspiratie ale proiectului, datorita portretelor unor celebritati internationale, faimoase pentru lipsa totala a “artificiilor” in produsul final.

 

 


expozitie natural born beauties fashion moda vedete fotograf
 


« Articol precedent: Bijuteriile Sheba pentru mirese sunt nu doar elegante, ci si practice Articol urmator: Nivea lanseaza Lotiunea de corp reparatoare SOS »