PressCenter  Diamond pentru diamante Diamond pentru diamante
Spectaculoase, extravagante, valoroase, diamantele sunt cel mai cadou pe care ti-l poti face. Da, ai inteles bine: ti-l poti oferi singura.

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti oricare 3 ambalaje ale dresurilor Diamond de la Adesgo, impreuna cu bonul de casa si datele personale din buletin, la OP 1 CP 9 Bucuresti pana la data de 29 mai 2009 (data postei). Poti castiga, prin trageri la sorti saptamanale, unul dintre cele 10 diamante de 0,5 carate.

Regulamentul de participare este disponibil la adresa www.adesgo.ro. Perioada promotiei este 10 martie - 29 mai 2009, iar valoarea totala a premiilor se ridica la 10.115 Euro (TVA inclus).

Redescopera cu fiecare noua colectie Diamond stilul care ti se potriveste si ofera-ti sansa de a castiga un diamant veritabil de 0,5 carate, cu taietura moderna de briliant rotund si 57 fatete.

Nu uita: 3 produse Diamond valoreaza cat un diamant. Tu ti-ai ales preferatele?

Inca din 1926, compania Adesgo Romania S.A.s-a impus pe piata din Romania si Europa de Est ca fiind cel mai mare producator de ciorapi de dama si unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata internationala. Adaptandu-se permanent la standardele si cerintele din domeniul productiei de ciorapi, Adesgo a devenit rapid cel mai important exportator de dresuri din Romania, pentru piete precum Olanda, Germania, Orientul Mijlociu.

Pentru informatii suplimentare:

Dana Mocanu
2activePR

E-mail: dana.mocanu@2activepr.ro

Diana Marcovici Harangozo
Adesgo
Customer Relationship Manager

E-mail: dharangozo@adesgo.ro

diamond diamante fashion ciorapi moda fashion and beauty

« Articol precedent: PLAJA DEVINE CATWALK-UL KINGAI VARGA IN AN ABSOLUT WORLD Articol urmator: Schimba-l cu un Braun! »