PressCenter Dr. Claudia OSTERKAMP lanseaza programul: Solutii pentru o dieta echilibrata Dr. Claudia OSTERKAMP lanseaza programul: Solutii pentru o dieta echilibrata

Dr. Claudia OSTERKAMP, reputat nutritionist german, prezinta in aceste zile, pentru prima data in Romania, programul Amway „Solutii pentru o dieta echilibrata”, initiat si dezvoltat impreuna cu expertii Institutului de Sanatate Nutrilite-Amway.

Programul Amway „Solutii pentru o dieta echilibrata” a fost special creat pentru scaderea in greutate, intr-un mod sanatos. Este un program ce poate fi adaptat individual, fara alimente “interzise”, care poate fi mentinut pe termen lung. Gradul sau de flexibilitate este asigurat de alegerea alimentelor folosind un sistem pentru planificarea meselor, avand la dispozitie o lista de alimente diferite si un sablon explicativ al cantitatilor necesare. Nimic nu este interzis atata timp cat se respecta cantitatea necesara specificata.

Principiul dietei se bazeaza pe doua reguli, respectiv alegerea alimentelor de baza in locul celor procesate si combinarea acestora in cantitati potrivite pentru a obtine toate elementele nutritive de care organismul are nevoie. „Programul „Solutii pentru o dieta echilibrata” ne poate ajuta sa pierdem in greutate incet, dar constant, mentinand un echilibru intre aportul si consumul de energie, ne invata valoarea nutritionala a alimentelor precum si stabilirea necesitatilor nutritionale proprii.”, a declarat Dr. Claudia OSTERKAMP.Lifestyle balanced solutions

Cum functioneaza? Programul Amway „Solutii pentru o dieta echilibrata” furnizeaza informatii despre cauzele problemelor de greutate, analizand nevoile nutritionale proprii si ofera posibilitatea de a alege intre 3 tipuri de alimentatie (vegetarian, mixt si carne/peste) si 2 tipuri de exercitii fizice, care contribuie la un consum sporit de energie. Exercitiile fizice joaca un rol esential in mentinerea si imbunatatirea starii de sanatate si sunt parte componenta a Programului Amway. in plus, Dr. OSTERKAMP recomanda combinarea alimentelor de baza cu suplimente alimentare NUTRILITE™, care ajuta la asigurarea dozei zilnice necesare de nutrienti.

Produsele NUTRILITE™ sunt suplimente alimentare dezvoltate de Institutul de Sanatate Nutrilite. Ele pot fi parte integranta a Programului Amway „Solutii pentru o dieta echilibrata” sau o optiune suplimentara pentru mentinerea programului, ele nefiind, insa, un substitut pentru o dieta variata. in cadrul programului se poate alege dintr-o gama vasta de suplimente NUTRILITE™: Amestec Pudra pentru bauturi NUTRILITE POSITRIM™, Batoane de proteine NUTRILITE™ POSITRIM™, Pudra pulbere de proteine NUTRILITE™, NUTRILITE™ Omega 3 Complex, NUTRILITE™ Multifibre, NUTRILITE™ DOUBLE X™, NUTRILITE™ Daily, NUTRILITE™ CLA 500, Concentrat de fructe si legume NUTRILITE™.

Potrivit expertilor Amway, o femeie cu inaltimea de 170 cm, varsta de 35 ani si cu un stil de viata care implica activitate fizica, dar care nu efectueaza exercitii fizice in timpul liber, are nevoie, pentru a pierde in greutate in mod echilibrat, de un necesar caloric zilnic de 1500 kcal. Pentru un barbat de aceeasi varsta, inaltime si stil de viata, necesarul caloric este de 1800 kcal.

Concluzii. Dietele care promit pierderi rapide in greutate nu sunt recomandate, ele putand afecta echilibrul nostru in greutate. Trebuie sa acceptam ca pierderea in greutate necesita timp, schimbarea obiceiurilor alimentare fiind o prioritate, ca si timpul alocat exercitiilor fizice in fiecare saptamana.

Dr. Claudia Osterkamp

Programul Amway „Solutii pentru o dieta echilibrata” permite fiecaruia dintre noi sa-si dezvolte propriul program de exercitii si o dieta adecvata preferintelor. Astfel, vom putea sa ramanem in forma, sa ducem un stil de viata echilibrat.

Dr. Claudia OSTERKAMP

A obtinut diploma in Nutritie si stiinta Alimentelor la Universitatea din München in 1992, urmata de doctorat in nutritie absolvit tot la Universitatea din Munchen in 1997.

Este un reputat consultant nutritionist liber profesionist din 1993 si consilier pe probleme de nutritie al Centrului Olimpic din München precum si al altor Federatii germane de sport.

Presedinte al echipei de lucru a nutritionistilor sportivi pentru centrele olimpice germane din 1997.

A realizat numeroase proiecte pentru o alimentatie sanatoasa in cooperare cu numeroase companii germane.

Membru al echipei nationale de inot a Germaniei: 1989-1991

Institutul de Sanatate Nutrilite

Institutul de Sanatate Nutrilite are la baza o colaborare internationala intre experti care au ca obiectiv de cerecetare gasirea unor solutii pentru un stil de viata echilibrat si sanatos, prin educare si metode practice. Institutul de Sanatate Nutrilite s-a angajat sa extinda frontierele nutritiei, ale medicinei naturiste si ale fitochimiei prin cercetare si programe de colaborare, raspunzand recomandarilor oficiale ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii si ale Uniunii Europene, publicate in Eurodiet Core Report.

Amway Romania

Compania Amway Romania Marketing S.R.L a intrat pe piata romaneasca in noiembrie 1997, fiind una dintre cele 53 de filiale Amway existente in intreaga lume. Compania are un portofoliu de peste 1000 de produse din diverse game: NUTRILITE™, ARTISTRY™, E FUNKHOUSER™ NEW YORK, LOC™, SATINIQUE™, GLISTER™, TOLSOM™, HYMM™, etc. Amway Romania este membru fondator al Asociatiei de Vanzari Directe din Romania.

Amway a fost infiintata in 1959 de catre Jay Van Andel si Rich DeVos si este astazi una dintre cele mai mari companii de vanzari directe din lume. Amway face parte din corporatia Alticor, care a inregistrat vanzari mondiale de retail de 7.1 miliarde de dolari in 2007 prin intermediul a peste 3 milioane de intreprinzatori Privati Amway.

Pentru informatii suplimentare:

PRAIS Corporate Communications

Tel: 021.317.53.39, 317.53.40, 316.82.04

Fax: 021.316.81.90
E-mail: prais@prais.ro

« Articol precedent: Depaseste limitele pastei de dinti cu noul gel-spuma Aquafresh Iso Active® Articol urmator: Parfumurile Tonino Lamborghini Puterea Taurului concentrata intr-o esenta de parfum »