PressCenter GILLETTE - aparatul de barbierit al echipei nationale de fotbal a Romaniei GILLETTE - aparatul de barbierit al echipei nationale de fotbal a Romaniei
Gillette sustine in mod oficial Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei integrand astfel fotbalul romanesc in galeria performantei sportive Gillette. Sponsorizarea echipei nationale de fotbal de catre Gillette s-a dovedit a fi de bun augur: Romania s-a calificat din nou, dupa opt ani, la Campionatul European de Fotbal ce se va desfasura in luna iunie a anului viitor.

Jucatorii si echipa tehnica a Federatiei Romane de Fotbal utilizeaza produse de barbierit si ingrijire personala marca Gillette.

“Suntem onorati sa fim alaturi de “tricolori” si sa ii sustinem in drumul lor catre performanta. Acest parteneriat reprezinta un exemplu clar de implicare a marcii Gillette in fotbalul romanesc, la cel mai inalt nivel. Le uram mult succes fotbalistilor Echipei Nationale a Romaniei si in meciurile care urmeaza.” spune Maria Camelia Sur, Director Relatii Externe, Procter&Gamble.

“Suntem incantati ca marca Gillette este in mod oficial alaturi de Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei. Gillette este o marca a performantei care inspira dorinta de victorie!” adauga Mircea Sandu, Presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

Gillette este lider mondial in produse de barbierit si ingrijire personala pentru barbati. Inca din anii 1970, fotbalul si Gillette sunt strans legate la nivel international, iar incepand din anul 1998 sunt impreuna si in Romania. La baza acestei legaturi solide stau fair-play-ul, lucrul in echipa si depasirea propriilor performante prin ridicarea tot mai sus a stachetei jocului sportiv. Fotbalul este sportul rege, iar Gillette este sinonim cu performanta!

Persoana de contact:
Laura Ivancioiu – Consultant Relatii Publice DECI SE POATE
Tel. 0724 232 242; Mail: laura@decisepoate.ro

De trei miliarde de ori pe zi, produsele Procter&Gamble imbunatatesc viata consumatorilor din lumea intreaga. Compania P&G detine unul dintre cele mai puternice portofolii de produse de calitate superioara in care oamenii au cu adevarat incredere. Printre acestea se numara Always®, Ariel®, Braun, Duracell®, Gillette®, Head&Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Pringles®, Tide® si Wella. P&G are aproape 140.000 de angajati care lucreaza in peste 80 de tari ale lumii. Pentru mai multe informatii despre P&G si portofoliul sau, va invitam sa vizitati: www.pg.com.
Echipa Nationala

gilette aparat de barbierit barbati fashion press center echipa nationala fotbal echipa nationala de fotbal

« Articol precedent: Bally inaugureaza primul magazin in Bucuresti Articol urmator: HAT a adus o bijuterie de telefon Samsung in Romania »