PressCenter Lansarea circuit bored Lansarea circuit bored

Dorim sa va anuntam deschiderea unui mic atelier de design vestimentar care produce haine sub brandul circuit bored.

Designerul nostru Corina Vladescu care este si administratorul societatii, a absolvit in anul 2006 Universitatea Nationale de Arte Bucuresti-Sectia Moda ca sef de promotie, iar in luna Iulie 2008 a obtinut diploma de masterat in moda la aceeasi universitate.
Succesul reputat la critica de specialitate cu lucrarea sa de diploma – o colectie vestimentara originala, aparitiile repetate in revistele de profil (Elle, Tabu, The One, Beau Monde, etc), in emisiunile de moda de la principalele posturi de televiziune, clientii connaisseurs care au cumparat si apreciat creatiile sale vestimentare, calificarea in finala concursului international de tineri
designeri organizat in anul 2007 de producatorul vestimentar Mango si jurizat de Central Saint Martin School of Art and Design - Londra, Institut Français de la Mode – Paris, Instituto Maragoni – Milano, Royal Academy of Fine Arts – Antwerp, Escola Superior de Disseny - Barcelona, precum si numeroasele solicitari de colaborare primite de la magazine de specialitate si de la clienti, ne-au determinat sa facem pasul din transformarea unei pasiuni intr-o afacere de succes.
Intrucat dorim sa oferim clientilor nostrii produse originale respectind ultimele tendinte in moda, fabricate din materiale de calitate si la preturi accesibile, principalii nostri furnizori de tesaturi si accesorii vestimentare sunt firme de marca din Italia, Germania si SUA.

Fashion Designer – Corina Vladescu
Manager – Moldoveanu Ionut

circuit bored lansare magazin design vestimentar brand tesaturi accesorii vestimentare accesorii fashion and beauty moda revista posturi de televiziune reviste Elle Tabu The One Beau Monde

« Articol precedent: Ingrijire intima cu noul Lactacyd Femina Mousse Articol urmator: Designerul vestimentar Otto Hermann prezent la MISS MODEL OF THE WORLD ROMANIA 2008 »