PressCenter Lansare  M MISSONI in Bucuresti Lansare M MISSONI in Bucuresti

In prezenta lui Vittorio Missoni a fost inaugurat pe 15 mai primul magazin M MISSONI din Romania. La evenimentul oraganizat in colaborare cu Urban Event, Otter Distribution, detinatorul licentei M Missoni a invitat-o pe Andreea Raicu sa devina “good luck charm beauty” si sa taie panglica inaugurala a boutique-ului din Baneasa Shopping City.

Linia M MISSONI este o prezenta unica, rafinata si admirata in toate marile centre de moda internationale pentru stilul si calitatea

inconfundabile. Numeroase vedete prezente si cunoscatori ai modei au apreciat colectia de vara M Missoni plina de culoare, eleganta, imprimeuri si materiale rafinate. Cele mai admirate au fost rochiile vaporoase din matase imprimata, celebrele tricotaje muticolore care au facut celebra marca MISSONI si bluzele si jachetele elegante, in cromatica spectaculoasa: ciclam, turcoaz, portocaliu, albastru, rosu, verde, argintiu, auriu si ivoire. Costumele de baie si vestimentatia pentru plaja realizata din tricotaje si matase cu aplicatii din pietre si paiete mari din plastic au facut deliciul doamnelor prezente la lansare.

Localizat intr-o zona comerciala de lux a capitalei, in Baneasa Shopping City, boutique-ul se intine pe o suprafata de 130 metri patrati, oferind cumparatorilor intreaga colectie M MISSONI a sezonului pv 2008.

Informatii suplimentare:

Cristina Turnagiu Dragna

Tel: 0788 600 100

Andreea Raicu, Vittorio Missoni, Roxana Voloseniuc

Laszlo Forray, Alberto Damian, Vittorio Missoni, Filip Schwartz

 

 


lansare missoni m missoni lansare magazin stil calitate vedete andreea raicu Vittorio Missoni shopping baneasa shopping city ciclam turcoaz portocaliu albastru rosu verde argintiu auriu ivoire pietre paiete lux tricotaje aplicatii
 


« Articol precedent: Primul magazin Kariok in Bucuresti Articol urmator: Doina Levintza mizeaza pe talentul tinerilor fotografi de moda »