PressCenter Mihaela Radulescu isi distruge fata pentru Tabu Mihaela Radulescu isi distruge fata pentru Tabu

Pentru numarul din aprilie al revistei, o editie dedicata ecologismului, Tabu a ales sa-i distruga fata Mihaelei Radulescu.
Coperta celei de-a doua editii green Tabu este o replica a campaniilor publicitare cu care femeile sunt obisnuite cind este vorba de produse cosmetice, doar ca de data aceasta este promovat respectul pentru natura.

Ti-ai distruge fata asa cum faci cu natura?” este intrebarea care insoteste fotografia Mihaelei Radulescu, al carei chip a fost transformat intr-unul ridat, crapat, cu pielea ingalbenita.

In interiorul revistei cititoarele sunt invitate sa raspunda la urmatoarele intrebari:

“Daca pentru fiecare ambalaj de plastic folosit ti-ar aparea un rid? Daca pentru fiecare robinet lasat deschis la voia intamplarii, pe fata ta s-ar ivi o crapatura? Daca odata cu fiecare drum cu masina ta confortabila, pielea de pe chipul tau s-ar ingalbeni? Ai mai face toate astea fara sa-ti pese? Ti-ai distruge fata asa cum faci cu natura?”

„Alegerea Mihaelei Radulescu pentru coperta acestui numar special Tabu nu a fost intimplatoare. Vedeta Antenei 1 este una din primele voci publice de la noi care a ales sa-si foloseasca notorietatea in sustinerea cauzei eco, in plus conform clasamentelor revistelor de specialitate este una dintre cele mai frumoase femei din Romania, asa ca ‹‹distrugerea›› fetei ei este un subiect tabu,” a explicat Cristina Bazavan, Redactor sef Tabu.

„Ce-ar fi sa incercam si varianta hard - blestemul eco? Ceva de genul ‹‹blestemati sa fie toti cei care murdaresc pamantul, aerul si apa, femeilor sa le moara frumusetea si barbatilor barbatia...›› Ei, cum ar fi ? Enervant, nu ? Sinistru, nu ? Dar daca abia asta ar da rezultate ?!”, spune Mihaela Radulescu.

In acelasi numar Tabu, Mihaela Radulescu publica o opinie despre despre efectele pe care le resimte pe propria piele dupa ce s-a implicat in campanii ecologice. In Tabu de aprilie, vedeti o Mihaela Radulescu asa cum nu va aparea niciodata intr-o alta revista.Johann POHRIB

PR Manager / Divizia Publishing

Tel / fax 021 549 36 28 / 310 31 29

 

 


tabu mihaela radulescu fashion fata coperta fashion and beauty eco trend natura press
 


« Articol precedent: Accesorii si incaltaminte pentru toate gusturile in Baneasa Shopping City Articol urmator: Copii si parinti – la brat cu bijuteriile Lalaounis la Muzeul National de Arta al Romaniei »