PressCenter Stelute si inimioare – trucuri HOT de la Sheba Stelute si inimioare – trucuri HOT de la Sheba
Pentru femeile pasionate de moda, Sheba recomanda vara aceasta Colectia HOT – Stelute si inimioare. intr-o imensa varietate de modele vaporoase si usor de asortat, stelutele si inimioarele sunt must-have-ul sezonului fierbinte.

De la stele de mare pana la inimioare stilizate, de la inele si cercei pâna la bratari, coliere si pandantive, bijuteriile din noua colectie confera tinutelor o stralucire delicata, iar celor care le poarta un look trendy.

„Nu doar designul cu stelute si inimioare este in voga, ci si culorile-vedeta ale colectiei - galbenul si albastrul azuriu. Perfecte pentru tinutele lejere casual, smart sau chiar office, bijuteriile cu stelute si inimioare au si o importanta valoare simbolica: steaua inseamna speranta, iar inima – sentimente profunde.”, spune Ioana Condurateanu, director general Sheba.
Bijuteriile Sheba sunt o alegere foarte buna atat pentru cadouri aniversare, cat si pentru ocazii speciale, intrucat acopera o gama larga de gusturi la preturi adaptabile oricarui buget. De asemenea, Sheba produce bijuterii la comanda, personalizate sau pentru diferite evenimente si prezentari de moda.

Sheba se individualizeaza pe piata prin faptul ca bijuteriile sunt produse unicat sau de serie mica. Toate piesele sunt confectionate din argint de cea mai buna calitate, iar pietrele semipretioase folosite sunt autentice.

Sheba are o experienta de 13 ani in domeniul prelucrarii bijuteriilor pe piata romaneasca si comercializeaza numai bijuterii confectionate din pietre semipretioase montate manual in argint.

Magazin Sheba
Str. George Enescu 33
www.shebabijuterii.ro
Sheba Logo

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Ioana Anghelescu
PR Executive
Stentor Creative Relations
Tel: 021. 311.17.24

Fax: 021. 311. 17.23
Mobil: 0726.310.232
Email: ioana.anghelescu@stentorpr.ro
www.stentorpr.ro

 

 


stelute inimioare trucuri hot hot colectia hot sheba bijuterii cadouri prezentari de moda bijuterii la comanda bijuterii personalizate Ioana Condurateanu in voga voga trendy sezon bijuterii must have trucuri
 


« Articol precedent: Louis Vuitton anunta deschiderea primului magazin in Bucuresti Articol urmator: Rowe a lansat in Romania Ultralipo »