PressCenter Noi locatii accesorizate Optiplaza Noi locatii accesorizate Optiplaza
Toamna iti aduce noi motive de shopping. Si sunt foarte bine intemeiate. Crede-ne pe cuvant. Uite si de ce! In septembrie, vino in Cora Pantelimon si vei avea parte de o surpriza.
Lista magazinelor din complex are o noua vedeta pe firmament: Optiplaza. Ochelari de soare, rame de ochelari, lentile de contact. Toate respecta cele mai actuale trenduri din moda, dar si cele mai inalte standarde de calitate.
Esti in Carrefour Orhideea? Atunci sa nu te mire ca magazinul Optiplaza s-a extins. Ai acum mai mult loc pentru probat zeci de perechi de ochelari.

Vino in noile locatii ale brand-ului dar si in cele pe care le cunosti deja din Bucuresti (Baneasa Shopping City, Plaza Romania, Galeriile Orhideea, Mall Vitan, Vitantis), Brasov, Sibiu, Ramnicu Valcea, Constanta, Pitesti, Alba Iulia, Iasi, Braila si Cluj Napoca.
 

 


accesorizate Optiplaza locatii carrefour orhideea lentile de contact ochelari Baneasa Shopping City Plaza Romania Galeriile Orhideea Mall Vitan Vitantis shopping
 


« Articol precedent: Ghid de supravietuire la soare Articol urmator: Lansare oficiala UMMAGUMMA- incepe fandoselicultura! »