PressCenter Noua periuta de dinti Aquafresh 3-Way Buzz curatare la puterea a treia Noua periuta de dinti Aquafresh 3-Way Buzz curatare la puterea a treia

Stiati ca linia gingivala masoara jumatate de metru? Aceasta inseamna ca avem de-a face zilnic cu jumatate de metru de placa bacteriana ce se formeaza de-a lungul liniei gingivale. Numai folosirea unei periute ultramoderne si inovatoare ne poate ajuta, in aceste conditii, sa ne curatam eficient dantura.

Aquafresh 3-Way Buzz este o inovatie pentru piata romaneasca fiind prima periuta de dinti cu capul format din trei parti flexibile independente care vibreaza.

Periuta de dinti Aquafresh 3-Way Buzz se adapteaza perfect formei dintilor si gingiei pentru o curatare corecta. La actionarea butonului de pe maner cele trei capete flexibile independente vibreaza si curata de trei ori mai bine dintii si gingiile fata de periutele de dinti obisnuite. Manerul ergonomic asigura un mai bun control in timpul periajului dentar.

Ca sa intelegem mai bine cum functioneaza 3-Waz Buzz si de ce aceasta periuta este indispensabila, trebuie sa stim ca un periaj corect nu are prea mari secrete, ci doar cateva reguli simple pe care trebuie sa le urmam.

Periuta de dinti trebuie sa fie tinuta la un unghi de 45 de grade fata de suprafata dintilor si a gingiilor, iar miscarea trebuie sa fie circulara, acoperind sistematic interiorul si exteriorul fiecarui dinte. Un periaj complet trebuie sa asigure curatarea tuturor suprafetelor dentare, protejand in acelasi timp gingiile. Noua periuta de dinti 3-Way Buzz are peri de lungimi diferite, iar aceasta aranjare a perilor este special conceputa pentru o mai buna curatare interdentara. Perii rotunjiti la capat si partea flexibila a manerului protejeaza gingiile de presiunea in exces creata in timpul periajului. Astfel, gingiile vor fi masate cu blandete, mai ales gratie vibratiilor, si vor ramane sanatoase, pastrandu-si un aspect normal, roz.

Unele portiuni dentare sunt mai greu de curatat decat altele, dar 3-Way Buzz Aquafresh are cele trei capete flexibile independente care curata placa dentara din trei unghiuri. Gratie design-ului sau deosebit ajunge chiar si in locurile greu accesibile. Efectul special de vibrare sporeste eficacitatea periutei, ajutand la dislocarea placii bacteriene.

Clatirea trebuie facuta temeinic, pentru ca astfel eliminam resturile de alimente desprinse in timpul periajului.

Periuta 3-Way Buzz este ceea ce ne trebuie pentru ca se adapteaza perfect formei dintilor si gingiei pentru o curatare corecta si de trei ori mai eficienta.

Produsul este disponibil in magazine de tip hipermarket si supermarket, la un pret de referinta de 19 ron.

***

GlaxoSmithKline (GSK) este una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume bazate pe cercetare. Divizia de Consumer Healthcare, prezenta in 130 de piete, aduce o noua dimensiune dinamica companiei GSK cu vanzari de peste 5 miliarde de dolari anual. GlaxoSmithKline Consumer Healthcare inoveaza in permanenta domeniile in care activeaza: igiena orala, medicamente fara prescriptie medicalaa, dermo-cosmetice si nutritie. Marcile GSK Consumer Healthcare precum Coldrex, Aquafresh, Sensodyne, Parodontax, Corega, Panadol sunt cunoscute in intreaga lume. GSK este dedicata imbunatatirii calitatii vietii umane, cu scopul de a permite oamenilor sa faca mai multe, sa se simta mai bine si sa traiasca mai mult. Pentru alte informatii despre companie, va rugam sa vizitati site-urile www.gsk.ro si www.gsk.com.


Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:

2activePR - 021/210.42.15

Voichita Ciotoran – voichita.ciotoran@2activepr.ro

Raluca Balota – raluca.balota@2activepr.ro

 

 


periuta de dinti aquafresh aquafresh 3 way buzz putere curatare ultramoderne dantura piata fashion and beauty 3-Way Buzz Aquafresh
 


« Articol precedent: Gillette Fusion s-a lansat in Romania in cadrul unui show tehnologic Articol urmator: Sheba ETNO – bijuteriile “must have” ale sezonului »