PressCenter Premiera pe piata de carte si de reviste din Romania! Premiera pe piata de carte si de reviste din Romania!

Un roman atipic, de la cea mai curajoasa revista de femei

Premiera in Romania:

o editura prestigioasa se angajeaza sa publice intr-o colectie de succes o carte inainte ca aceasta sa fie scrisa si sa i se cunoasca autorul.

Unul dintre cele mai mari proiecte editoriale realizate la noi in tara: un roman chick-lit va fi scris de mai multi autori, va fi promovat timp de un an, va avea un site special pe web si va fi publicat de o editura de renume intr-o colectie de gen.

Proiectul este initiat de Tabu – cea mai curajoasa revista de femei –, care le ofera cititoarelor sale sansa de a deveni scriitoare.

Cum se va scrie romanul Tabu? Cu sprijinul unui editor de la Editura Humanitas Fiction a fost creat un personaj pe nume Liza, personajul principal al romanului chick-lit isi a fost prezentat publicului pe site-ul www.tabu.ro.

In perioada 24 aprilie 2008 – 5 iunie 2009, cititoarele noastre sunt invitate luna de luna sa continue aventurile Lizei, adaugind capitole noi la un roman care se scrie in timp real si poate fi citit de toata lumea.

Pentru a participa la acest proiect curajos, cititoarele noastre sunt invitate sa se inregistreze pe site, sa citeasca atent si sa respecte regulamentul de desfasurare, sa tina cont de indicatiile editoriale care se regasesc pe site-ul www.tabu.ro și ... sa scrie. Romanul nostru, primul chick-lit romanesc, va avea... 15 capitole incitante si va fi publicat in colectia „Cocktail“ a Editurii Humanitas Fiction.

tabu

Iata cateva detalii despre
Liza, eroina romanului, care, nici nu se putea altfel, lucreaza la o revista glossy.

Liza e tanara, haioasa si talentata. E jurnalista de lifestyle la Buzz Magazin, dar si mana dreapta (de voie, de nevoie) a Ellei Simone, o scorpie blonda deghizata in inger salvator in fata sefilor de la Exclusiv Media (colosul care a preluat trustul de presa din care face parte si Buzz Magazine). Liza trece printr-un moment crucial al vietii, cand zilele lungi de la birou sunt mult prea solicitante si aberante, aerele de diva ale Ellei (careia ii scrie articolele) sunt din ce in ce mai greu de suportat, iar viata ei personala e data peste cap de o logodna care nu-i intra nicicum in calcule. Imprevizibilul se intampla atunci cand, nelinistita ca ar trebui sa se prezinte pe ultima suta de metri la un eveniment monden de extrema importanta, Liza provoaca un jenant incident in fata liftului companiei, incident care-l introduce in scena pe Alex, barbat misterios.

Aici se rupe firul epic, iar noi abia asteptam sa citim continuarea in capitolele trimise de cititoarele noastre.

Chiar daca romanul Tabu se va scrie pe site-ul www.tabu.ro, in fiecare luna vom publica in revista un rezumat al actiunii aventurilor Lisei pana in prezent, precum si fragmente din capitolele trimise de scriitoarele tabu.

premiera reviste revista tabu roman fashion moda beauty fashion and beauty premiera

« Articol precedent: Mandarina Duck transforma calatoria in arta Articol urmator: Baneasa Shopping City isi desemneaza castigatorii la miez de noapte »