PressCenter Samsung SGH - J700 -un look premium de la HAT Romania Samsung SGH - J700 -un look premium de la HAT Romania

HAT Group Co. Romania pune la dispozitia utilizatorilor romani telefonul slider, Samsung SGH–J700, care imbina look-ul premium cu un mix de functii multimedia.

Samsung SGH-J700 este accesoriul ideal pentru cei care doresc un telefon mobil cu un look sofisticat, datorat designului si in special suprafetei cu efecte reflectorizante. Astfel, modelul vine in intampinarea trendsetterilor de telefonie mobila, fiind dotat cu functii complete si inedite.

Terminalul slider, de doar 14,7 mm grosime, este prevazut cu o camera de 1,3 megapixeli si un ecran de 2”, color TFT 65k, care se confunda cu suprafata carcasei, asemanatoare unei oglinzi, atunci cand iluminarea nu este activata.

De asemenea, obiectivul camerei permite si inregistrarea de fisiere video MPEG4 si H.263.

Fiind un accesoriu pe placul celor pasionati de stil, acestuia nu ii lipsesc functiile de radio FM si MP3-player pentru formate precum MP3, AAC, AAC+.

Astfel, telefonul ofera utilizatorului posibilitatea de a fi conectat prin tehnologia Bluetooth 2.0 la dispozitive periferice precum imprimanta sau castile audio, folosite in cazul convorbirilor handsfree sau pentru a asculta muzica. Experienta multimedia este completata de USB 2.0, care permite conectarea la computer pentru transferul fisierelor.
In linie cu cele mai recente inovatii ale Samsung, modelul J700 este dotat cu functiile Mesaj SOS si Mobile Tracker, prin care posesorii lui pot fi instiintati in cazul in care este introdus in telefon un alt SIM decat cel care le apartine, fara acordul lor.
Samsung SGH-J700 isi regaseste usor locul in randul accesoriilor premium, imbinand exclusivismul design-ului cu rafinamentul functiilor unice, fiind si prima optiune a consumatorilor cu gust si atitudine.

HAT Group Co. Romania, reprezentantul oficial al diviziei de telefoane mobile Samsung in Romania, mai pregateste pentru lansare o serie de modele spectaculoase pentru anul acesta.
Prezenta hologramei HAT pe telefon si baterie, dar si autocolantul galben aplicat pe cutia telefonului garanteaza achizitionarea unui produs Samsung original, importat oficial pe piata romaneasca.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:
Doru Oraselu
Marketing Manager
HAT Group Co. Romania
Tel.: 021 - 529 28 00/30
E-mail: doru.oraselu@hat.ro

HAT Group Co. Romania are o experienta de peste 8 ani in distributia de telefoane mobile in Europa Centrala si de Est si Balcani. Din februarie 2003, HAT Group Co reprezinta oficial divizia de telefoane mobile Samsung in Romania pentru efectuarea operatiunilor de vanzare si distributie, serviciilor post-vanzare, promovarea marcii si a produselor.

Samsung Electronics este al doilea mare producator de telefoane mobile din lume si in acelasi timp este compania cu cea mai mare crestere pe acest segment de piata pe plan mondial.

samsung hat mobil trend trendsetter look premium telefon telefon mobil fashion beauty fashion and beauty bluetooth samsung sgh j700

« Articol precedent: Copii si parinti – la brat cu bijuteriile Lalaounis la Muzeul National de Arta al Romaniei Articol urmator: Numeroase branduri de cosmetice, lenjerie si bijuterii vin pentru prima data la Bucuresti »