PressCenter Tinutele office de toamna create de Clasic mizeaza pe materiale naturale Tinutele office de toamna create de Clasic mizeaza pe materiale naturale

Vine toamna si vom fi puse din nou in dificultate atunci cand va trebui sa ne alegem tinutele pentru birou. Daca vrem sa facem fata schimbarilor bruste de temperatura din aceasta perioada, cea mai buna solutie raman costumele din tesaturi naturale, concepute pe sistem “layering”.

Clasic intampina toamna cu tinute din doua sau mai multe piese, care se incadreaza perfect in tendinte. Costumele au croiala clasica, linii simplificate, elegante, subliniind silueta fara insa a o expune. Tinutele sunt completate de bolerouri si taioare scurte, pentru un plus de feminitate si stil.
Pentru doamnele nonconformiste, Clasic propune un detaliu original: folosirea vestei, o piesa vestimentara tipic masculina, in combinatie cu fuste si pantaloni avand forme speciale, usor extravagante.

In toamna aceasta, Clasic mizeaza pe bumbac si lana, in culori neutre, dar cu accente tari: auriu, rosu si argintiu. In plus, Clasic abordeaza texturi luxoase, cum ar fi tesatura de tip Chanel si insertii pretioase, din piele sau fir discret de lame.
Piese vestimentare Clasic
Piese vestimentare Clasic
Piese vestimentare ClasicIn 2007, Clasic a lansat in Romania conceptul Business Fashion Design.
Clasic, primul atelier de creatie si consultanta in vestimentatie si accesorii business, ofera tuturor doamnelor expertiza unui profesionist in design si creatii vestimentare personalizate, unice si originale.
Clasic este o marca functionala, in tendinte, de o eleganta desavarsita.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati:

Ioana Anghelescu

Stentor Creative Relations

ioana.anghelescu@stentorpr.ro

Tel: 021. 311.17. 24;
Mobil: 0726. 310. 232
 

 


tinute office trend piese vestimentare sacouri camasi clasic brand materiale naturale lame piele vesta accesoriu masculin bumbac lana atelier de creatie creatie
 


« Articol precedent: APERITIVO PERONI sau experienta stiului de viata italian Articol urmator: Tricouri organice in circuit bored »