PressCenter Conferinta Nationala de Dermatologie Cosmetica si Chirurgicala Editia a VI-a Conferinta Nationala de Dermatologie Cosmetica si Chirurgicala Editia a VI-a

Societatea Romana de Medicina Estetica si Dermatologie Cosmetica si Chirurgicala are placerea de a va invita la Conferinta de Presa care anunta cea de-a VI-a editie a Conferintei Nationale de Dermatologie Cosmetica si Chirurgicala, ce va avea loc pe 19 aprilie 2007, la ora 9:00, la Hotel Novotel Bucuresti - Sala Lyon.

Invitatii acestui eveniment sunt medici specialisti din Statele Unite, Israel, Filipine, Germania si Romania. In cadrul evenimentului se vor dezbate probleme medicale legate de cancerul cutanat, dar si solutii propuse de medici specializati.


Temele conferintei sunt:

- Ultimele inovatii tehnologice care au influentat evolutia dermatologiei estetice
- Chirurgia micrografica Mohs in tratamentul cancerelor cutanate
- Acoperirea defectelor cutanate cu diverse tipuri de lambouri
- Realitati si limite ale medicinei estetice
- Efecte secundare in procedirile de infrumusetare si cum pot fi contracarate
- Conceptul anti aging in lumea in care traim


Va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra pana la data de 17 aprilie 2007, la adresa de mail rsvp@4ace.ro sau la numarul de telefon 0728.30.30.42.

 

 


chirurgie estetica cosmetica antiageing medic conferinta infrumusetare
 


« Articol precedent: Lansarea noului sistem de vopsire Vero K-PAK Color si a colectiei primavara-vara 2007 "Primaries" de la Joico Articol urmator: Bucuresti Mall alaturi de Fundatia Special Olympics »