PressCenter Editie speciala FHM in Second Life! Editie speciala FHM in Second Life!

Bucuresti, 19 Aprilie 2007 - FHM este prima revista din lume care organizeaza o petrecere in SecondLife!

FHM lanseaza o editie speciala in lumea virtuala SecondLife. Revista va fi lansata cu o super petrecere live si va fi distribuita de avatarul Ilincai Vadici - realizat special pentru SecondLife sub numele Ilinca Voom. Petrecerea va avea loc pe data de 24 aprilie, in clubul Wildebeast (Satoo/117.228/4.37014), incepind cu ora 21 ora Romaniei. Evenimentul va fi afisat public in meniul search din SecondLife si in sectiunea Events de pe site-ul www.secondlife.com

Realizata ca obiect 3D, revista virtuala contine pictorialul cu Ilinca Vandici (vedeta de pe coperta editiei de aprilie) precum si fotografii cu romancele care au aparut in editia tiparita.

"O petrecere in Second Life e cel mai bun prilej pentru a te distra pe cinste, in coordonate neconventionale. FHM Romania e prima revista din lume care organizeaza un party intr-o zona virtuala si sunt convins ca acest pionierat va avea cat de curand noi adepti. Intentionam sa ne marim activitatea in zona Second Life", declara Eduard Tone, redactor sef FHM.

Second Life este un univers virtual cu cinci milioane de rezidenti, in care orice persoana poate avea o casa sau o proprietate, cumparata eventual prin agentia lui Anshe Chung, milionara in dolari din Second Life. La fel ca in Real Life, locuitorii din SL merg zilnic la cumparaturi la unul dintre complexele comerciale sau mall-urile construite in Imperiul Linden. Zeci de companii mari din viata reala si-au deschis deja reprezentante in lumea virtuala Second Life, spatiu in care ofera produse 3D. In plus, Suedia este prima tara care are ambasada in Second Life, numita „House of Sweden", dupa modelul ambasadei suedeze din Washington.

FHM este citit lunar de barbati din 30 de tari ale lumii si este cea mai vanduta revista pentru barbati de pe piata romaneasca.
In fiecare luna FHM pregateste editoriale cu cele mai sexy vedete si cele mai frumoase prietene si studente care graviteaza in jurul nostru, aspecte extreme ale vietii, noutati de pe piata interesante pentru barbati (masini, gadgeturi, filme), moda, topuri si recomandari mondene.
FHM este editat de Sanoma Hearst Romania, un grup editorial infiintat in 1999 care publica si lunarele Beau Monde, Casa si gradina, Cosmopolitan, FEMEIA., Mami, National Geographic Romania si saptamanalele Femeia de azi si Story.

FHM este editat de Sanoma Hearst Romania, un grup editorial infiintat in 1999 care publica si lunarele Beau Monde, Casa si gradina, Cosmopolitan, FEMEIA, Mami, National Geographic Romania si saptamanalele Femeia de azi si Story.

Diana Doni

Marketing Manager
FHM, Beau Monde
Sanoma Hearst Romania