Luni, 16 aprilie 2007, orele 18.30, la Teatrul Bulandra, Sala Izvor va invitam sa participati la cel mai important eveniment de hair-styling al anului - lansarea Noului Sistem de Vopsire Vero K-PAK Color si a "Primaries" - Colectia de Primavara-Vara 2007 - un eveniment dedicat in exclusivitate tendintelor acestui an si celor mai faimoase si exclusiviste produse ale brand-ului de lux JOICO din domeniul coafurii, hair-styling-ului, vopsirii si ingrijirii parului.

Creatorii Colectiilor JOICO - Sue Pamberton (Hair Color Artistic Consultant si VeroColor Artistic Director - JOICO International) si Damien Carney (International Artistic Director si Joico's New International Artistic Director) vor fi prezenti special in Romania pentru a sustine un show de exceptie. Regia, scenografia si decorurile spectacolului de la Bucuresti sunt exact aceleasi cu cele prezentate la Londra, Paris, Milano, Roma, Barcelona, Amsterdam, New York sau Los Angeles. Mai mult, top-modele care se vor afla pe scena sunt din Olanda.

La acest show vor fi prezente personalitati din show-biz, din lumea artistica, sportiva, oameni de afaceri, parteneri si clienti de top carora li se va oferi in exclusivitate un nou produs si un nou concept, alaturi de o noua colectie - "Primaries".

Noul Vero K-Pak Color System de la Joico este singurul sistem de vopsire care reconstruieste firul de par in timp ce vopseste. Pana acum, clientii saloanelor trebuiau sa aleaga intre un par sanatos si o culoare vibranta. Acum noul sistem de vopsire Vero K-Pak ofera posibilitatea clientilor sa le aiba pe amandoua: un par sanatos, puternic, stralucitor si in acelasi timp o culoare exceptionala, intr-un singur pas.

Pentru colectia "Primaries", Directorii Artistici Internationali JOICO - Damien Carney si Sue Pemberton nu s-au inspirit din lumea fashion, a celebritatilor, ci mai degraba din elementele brute, nefinisate, pure preluate direct din natura.

"In natura, am descoperit o multitudine de elemente - de la forme si texturi banale, uzuale pana la cele mai neasteptate combinatii de culori - care nu au fost niciodata pana acum transpuse in tehnicile de vopsire" - afirma Sue Pemberton.

Pentru tunsorile colectiei "Primaries", Damien Carney a exploatat la maxim atat unghiurile si liniile bazice, cat si cele mai complexe forme geometrice. Tunsoarea ne aminteste de stilul bine cunoscut al anilor '20 si '80, dar evidentiat acum la un nou nivel de complexitate si originalitate.

Hairstyle Joico

Traspunerea lor nu este una obisnuita. Atat Sue, cat si Damien si-au personalizat "opera" prin folosirea unor tehnici de tunsoare si colorimetrie avansate care i-au ajutat sa reinterpreteze sursa de inspiratie din natura si sa realizeze combinatii care in mod obisnuit nici nu existau. Rezultatul este o colectie moderna bazata pe linii clare, miscari fluide si culori vibrante - esenta tendintelor acestui sezon.

Invitatie eveniment Joico

Inca de la momentul aparitiei sale in 1975, JOICO s-a lansat pe piata cu logo-ul „Arta Parului Sanatos" - ceea ce inseamna ca toti ingredientii prezenti in produsele gamei (inclusiv in vopseaua permanenta), respecta 100% integritatea firului de par. Ingredientii sunt exact aceia care alcatuiesc firul de par: 85% proteina de cheratina - 10% vitamine, minerale, glucide, lipide si 5% apa. JOICO ofera un sistem complet de produse de tratament si ingrijire a parului, produse de colorare si produse de styling, care patsreaza parul sanatos si stralucitor.

Produsele JOICO fac ceea ce promit - « Daca va promitem un par sanatos, il veti avea cu ajutorul acestora indiferent daca il colorati, il decolorati sau il ondulati ».

JOICO, lider in produse profesionale de ingrijire a parului, ofera a gama variata de produse de tratament, styling, colorare si texturizare, destinate saloanelor din lumea intreaga.

Pentru confirmarea prezentei, informatii suplimentare:

Daniela Pop,
Marketing Manager TOP LINE MANAGEMENT
Mobil: 0722.393.318.
Tel: 021.335.26.42
E-mail : daniela.pop@topline.ro

Oana Georgescu,
PR Event - Manager S.C.Oana Georgescu Public Relations SRL
Mobil : 0722.434.986
0744.654.838
Email: oangeorgescuro@yahoo.com
oangeorgescuro@gmail.com