PressCenter Colectia Aldo primavara-vara Colectia Aldo primavara-vara
Renumitul brand de incaltaminte si accesorii – ALDO este acum prezent si in Romania. Lansat la sfarsitul lunii mai, magazinul ALDO te asteapta in extensia Bucuresti Mall pentru a-ti prezenta cele mai recente tendinte reflectate in colectia primavara-vara 2007!

ALDO pe piata internationala

ALDO este cel mai mare retailer international de incaltaminte pentru tineri, compania fiind fondata in
Canada in 1972 si avand o prezenta pe piata din Statele Unite din 1993. in Europa, compania opereaza in Marea Britanie din 2002, in Portugalia si tarile scandinave din 2004, in Polonia din 2005, iar in Rusia din 2006. ALDO va detine peste 75 de magazine in Europa pana la sfarsitul anului. ALDO International are o expansiune agresiva la nivel global. intr-un interval de timp foarte scurt, compania si-a extins numarul de magazine si prezenta in mai multe tari, astfel incat, pana la sfarsitul acestui an, va detine magazine in 38 de tari pe mai multe continente. Compania nu se ocupa de distributia produselor, ci opereaza doar magazinele ALDO sau sectiunile din cadrul unor magazine mai mari.
Directorul de vanzari si operatiuni al Aldo Group International, Sebastian Gagnon, spune ca interesul pentru piata romaneasca este rezultatul dezvoltarii deosebite a industriei de moda in Romania, in special in Bucuresti. Gagnon subliniaza faptul ca Romania a fost intotdeauna o tinta in planurile de expansiune ale companiei datorita populatiei sale tinere si economiei emergente si este increzator in faptul ca ALDO se va bucura de succes in aceasta piata.

Cooperarea ALDO cu Unitim

Unitim, partenerul strategic al ALDO, opereaza deja cu succes un magazin ALDO in Turcia si isi va extinde operatiunile prin deschiderea a inca 6 magazine in Turcia si a 3 noi magazine in Romania pana la sfarsitul acestui an.
Aldo
Sebastian Gagnon si-a exprimat increderea in Unitim, declarand: „in Turcia exista multi retaileri considerabili, dar Unitim este grupul care in opinia noastra impartaseste cel mai bine dedicatia si pasiunea noastra pentru industria modei si de retail. Ei au aratat de asemenea o
mare incredere in brandul ALDO, ceea ce este foarte important pentru noi. Suntem asadar norocosi sa-i avem ca si parteneri. Pe termen lung, anticipam ca Unitim va reprezenta si alte branduri detinute de Grupul ALDO.”

in afara de distributia brandului ALDO pe piata din Turcia, Unitim este distribuitorul ALDO si Accessorize pe piata din Romania.
Aldo
Produse conform ultimelor tendinte la preturi corecte

ALDO ofera sezon dupa sezon produse de calitate, in pas cu ultimele trenduri. Echipa de stilisti calatoreste in permanenta la Londra, Milano, Paris, New York si Tokyo, pentru a simti pulsul lumii modei si a-ti pune astfel la picioare ultimele noutati.

Colectia primavara-vara 2007 este influentata in mare masura de stilul retro al anilor ’60, ’70 si ’80. Acest trend este mixat cu o futurista combinatie de fashion si glamour, sezonul actual fiind unul al culorii si tesaturilor: de la falduri si materiale din piele si pana la panze racoroase si bumbac, inviorate de culori stralucitoare si imprimeuri vii.
Pentru EA

Pentru ea, incaltarile inalte sunt esentiale pentru atingerea „inaltimilor” acestui sezon. Fie ca porti o tinuta destinata petrecerii serii in oras sau adopti o tinuta lejera, cu un sort sexy de vara, tocurile inalte sunt cel mai in voga accesoriu al acestui sezon.

Tocurile inalte

Pantofii cu toc inalt cu calapod ascutit sunt influentati de revenirea romanticului stil retro, acest look feminin fiind reinterpretat de tocul conic si calapodul ingust.

in timp ce tocurile sunt esentiale, incaltamintea ce nu ascunde degetele este reprezentativa pentru acest sezon. Forma variaza de la ascutit la patrat, cu degetele descoperite in forma de migdala; cu siguranta incaltamintea in trend pe care o vei purta in acest sezon iti va reflecta pe deplin personalitatea si stilul.
Look-ul casual este evidentiat in acest sezon de balerini. Motivele florale, imprimeurile cu diverse forme, in carouri sau dungi vor comunica starea ta spirituala si modul in care simti fiecare zi.

Espadrilele joase sau inalte in culori stralucitoare sunt casual si sofisticate in acelasi timp, fiind perfecte atat pentru zi, cat si pentru seara.

Sandalele plate se remarca prin materiale lucioase, metalice si pietricelele incrustate de diverse culori. Acest look clasic european este foarte potrivit pentru zilele in care vrei sa adopti o tinuta lejera, nefiind nevoie sa renunti la stil.

Cum auriul si argintiul stralucitor vor fi in mare voga, alege in aceasta vara culorile metalice! De la inalt la plat, de la sportiv la indraznet, look-ul sclipitor va defini acest sezon.
Pentru EL

incaltarile cu sireturi au revenit in acest sezon. De la pantofii sport la cei clasici, sireturile isi vor face simtita peste tot prezenta.

incaltamintea de culoare maro este din nou cool, mai ales in combinatie cu denimul. Acest look poate fi la fel de bine adoptat atat in timpul zilei, cat si seara.
Despre ALDO

ALDO a luat nastere in Canada in anul 1972, ca un lant de 4 « fashion boutiques », aflate in orasele Montreal, Ottawa, Quebec si Winnipeg. ALDO s-a dezvoltat mult in primii ani de activitate si in anii ’80, 95 de magazine operau sub numele de ALDO. incepand cu 1993, ALDO a decis sa patrunda pe piata americana si primele 2 magazine deschise au fost la Boston si Massachusetts. in decursul a 9 ani, aproximativ 125 de magazine au fost deschise in SUA, in timp ce in Canada mai mult de 180 de magazine erau disponibile in mall-uri si in zonele comerciale. Anul 2002 marcheaza patrunderea ALDO pe piata britanica, reprezentata atat de cele 4 magazine din Londra, cat si de cele din regiunile Basingstoke, Uxbridge, Camden,

Croydon, Kent & Southampton. Odata succesul inregistrat in Marea Britanie, brandul isi continua expansiunea globala. Din Australia pana in Polonia si din Elvetia pana in Danemarca, ALDO este in pas cu tine. Iar acum, te invitam sa descoperi experienta ALDO si colectiile sale, ce prezinta cele mai recente si mai in voga tendinte!

Despre Unitim

Unitim a fost fondat in 1997. in acelasi an, Tommy Hilfiger a ales Unitim ca partener de afaceri pe piata din Turcia. Odata structurata reteaua de vanzari Tommy Hilfiger in Turcia, Unitim si-a asumat rapid un rol de frunte in segmentul obiectelor vestimentare de marca.

In prezent, Unitim administreaza operatiunile multor branduri internationale in Turcia, cum ar fi Camper, GAS, Tommy Hilfiger, Hilfiger Denim, ALDO, Accessories, G-Star, Thomas Pink, Bally, Agent Provocateur si Harvey Nichols. Compania coordoneaza activitatile legate de vanzari ale partenerilor de afaceri atat in Turcia, cat si in regiune. in Aprilie 2007, Unitim a lansat in Turcia celebra marca de incaltaminte si accesorii ALDO, acesta fiind cel mai recent brand intrat in Unitim.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Anca Frumusani-Coltuc
Pleon Graffiti
T: 316.02.00,
M: 0724 323 160
E: anca.frumusani@pleon.ro

retailer pantofi aldo incaltaminte unitim partemer tendinte retro magazin Camper GAS Tommy Hilfiger Hilfiger Denim ALDO Accessories G-Star Thomas Pink Bally Agent Provocateur Harvey Nichols

« Articol precedent: Tarafashion.ro aduce noutati de la Kiabi pentru mamici si pitici! Articol urmator: Lux in cosmetica, frumusete si tratamente corporale la Salon Bellissima »