PressCenter Cele 7 minuni ale ... cremei de fata Cele 7 minuni ale ... cremei de fata
In mod obisnuit produsele cosmetice destinate ingrijirii tenului, mai exact cremele de fata, nu insumeaza decat cel mult trei patru functii. Dax Cosmetics revolutioneaza acest domeniu, oferind Prefecta for Combination Skin, o crema cosmetica care insumeaza sapte proprietati distincte.

Crema Perfecta for Combination Skin este testata dermatologic si nu contine ingrediente animale, fiind in acelasi timp una din urmatoarele:

1) crema hidratanta de noapte: se aplica seara dupa demachiere si tonifiere, actionand in timpul somnului

2) crema hidratanta de zi destinata tenului mixt: se aplica dupa curatarea tenului, eliberandu-si compusii activi pe tot parcursul zilei

3) crema anti-rid - este recomandata pentru persoanele cu varsta peste 35 ani, iar la o luna dupa utilizarea constanta efectul anti-rid devine vizibil. Formula activa cu Fito-Retinol accelereaza regenerarea pielii si opreste procesul de degradare a fibrelor de colagen.

4) gel de matifiere – datorita micro-perlelor de matisare tenul capata un aspect neted, mai ales in zona nasului si a fruntii.

5) gel anti-seboreic si anti-acneic-complexul Sebocontrol din extractul de cretusca regleaza activitatea glandelor sebacee, contracta porii dilatati si previne aparitia acneii

6) filtru UVA/UVB

7) substituie fondul de ten astfel incat poate fi folosita si de barbati sau de persoanele care prefera un aspect natural. Daca ai un ten care nu necesita retusuri si corecturi (semne, pete, cearcane), poti inlocui cu succes fondul de ten, pudra pulbere sau alte produse de acoperire. Nici pudra de fixare a fardului nu mai este necesara, Perfecta for Combination Skin fiind o excelenta baza de machiaj.

Contact Elena Ciulei

Client Service Manager

Mob: 0724.279.206
Tel: 021/337.35.12