PressCenter Creatorii de accesorii  Lollipops Paris - in Romania Creatorii de accesorii Lollipops Paris - in Romania
Celebrii designeri Yann Doucarouge si Marjorie Mathieu, care in 1998 au pus bazele marcii internationale de accesorii Lollipops Paris, vor fi in Romania in perioada 18 -20 iulie. La invitatia d-lui Florin Gherasoiu, detinatorul francizei Lollipops pentru Bucuresti, ei vor petrece cateva zile in Capitala si vor profita de ocazie pentru a afla noutatile despre mersul afacerii lor in Romania si in special in Bucuresti.

De asemenea, daca li se va solicita, vor rezerva in programul lor timp pentru intalniri cu reprezentanti ai presei romanesti.

De aproape 10 ani in lumea modei...

Marjorie si Yann s-au cunoscut in timpul studiilor de MBA, la Paris. Dupa, Yann a urmat o cariera in vanzari, timp in care Marjorie a studiat moda la New York.
Dupa intoarcerea ei la Paris si o scurta ucenicie la casa de design a lui Daniel Hechter, cei doi si-au unit fortele in februarie 1994 si asa avea sa se nasca Lollipops.
In primii trei ani, s-au concentrat asupra intrarii pe piata franceza cu un concept nou de posete cu design

nonconformist si din materale neutilizate pana atunci, care au lansat un nou trend. Propuneau asadar o varianta inedita unei piete dominate de accesoriile din piele autentica, scumpa.

Cu fiecare noua colectie, Lollipops propune noi si noi accesorii: de la pantofi si curele, pana la port-vizit, etiu pentru iPod, bijuterii pentru poseta si chiar genti pentru transportul animalelor de companie!

Anual, vanzarile simpaticelor genti si accesorii se dubleaza si iata cum Lollipops ajunge sa imbratiseze piete internationale.

Astazi, delicioasele posete au succes peste tot in lume, sub conceptul ca o geanta trebuie asortata momentului si dispozitiei: asa cum o acadea iti indulceste o clipa, o geanta Lollipops indulceste tinuta femeii tinere si mereu la moda.

Geanta Lollipops pentru pisica
Breloc Lillipops - calut de mare
Portofel Lillipops - Shopping Addict
Breloc Lollipops - telefonul
Magazinul Lollipops din Bucuresti, infiintat la 19 aprilie 2006 de catre Florin Gherasoiu, functioneaza in sistem de franciza independenta. Aflat in incinta Unirea Shopping Center, la etajul 1, in aripa Splai, a cunoscut un real succes inca de la prima deschidere. Astazi, Julia Chelaru (Essenza) este imaginea oficiala a magazinului.
Pentru mai multe detalii despre acest subiect sau pentru informaţii generale referitoare la marca de accesorii Lollipops Paris sau la magazinul Lollipops din Bucuresti, va rugam sa ne contactati la:

Tel. 021 285 0989,
Mobil 0744 552 446
E-mail: office@dmi.ro.

Diana Metiu International

Cercei Lollipops

lollipops accesorii genti creatori paris Yann Doucarouge Marjorie Mathieu designer Florin Gherasoiu capitala colectie moda

« Articol precedent: Cosmeticele Business Class in Romania Articol urmator: Lansarea colectiilor CHICK si Nicholai de Nicky Hilton »