PressCenter Designeri romani de top isi vand creatiile online Designeri romani de top isi vand creatiile online

Dan Coma si Dana Savuica sunt doar doi dintre designerii romani care au decis sa isi vanda creatiile online, cu reduceri importante fata de preturile din magazine.

Zeci de modele din colectiile cele mai noi DaComa, DaDa, BeltArt si Dana Savuica sunt prezentate pe site-ul nou lansat www.berry.ro, care contine in plus si articole despre trendurile sezonului in materie de accesorii: se poarta materialele pretioase precum pielea de crocodil sau elefant, tonurile metalice, lacul si, mai mult decat oricand, gentile supradimensionate.

Colectia de toamna-iarna DaComa contine modele in nuante deosebite de bronz fumuriu si auriu, dar si in culori tari precum rosu sau orange.

Gentile Etiquette create de Dana Savuica sunt create din materiale speciale precum pielea de crocodil sau de soparla, iar DaDa prezinta deopotriva modele casual pentru orele de relaxare, dar si genti business pentru zilele ocupate.

www.berry.ro mai contine sfaturi ale designerilor pentru sezonul de toamna – iarna, istorii ale unor case de moda renumite precum Hermes si un dictionar cu termeni specializati din lumea gentilor.

In fiecare saptamana, www.berry.ro prezinta oferte speciale de genti din colectiile actuale, cu preturi reduse astfel incat fiecare femeie sa isi poata permite luxul unui accesoriu la moda sezonul acesta.

Pentru mai multe informatii sau fotografii:

Persoana de contact:

Ana-Maria David

Telefon: 0721 798 695

E-mail: anamaria.david@berry.ro

Dana Savuica
 

 


dan coma genti crocodil dada dana savuica designer colectii tendinte accesorii berry www.berry.ro
 


« Articol precedent: Ingrijire delicata cu Palmolive Deo Articol urmator: Colectia toamna –iarna NICHI CRISTINA NICHITA, in stil retro ! »