PressCenter Lansarea colectiilor CHICK si Nicholai de Nicky Hilton Lansarea colectiilor CHICK si Nicholai de Nicky Hilton
Nicky Hilton a fost invitata la Atena de Eurostyle Group pentru lansarea in permiera a colectiilor de haine intitulate Chick si Nicholai.

Nicky Hilton, mostenitoarea faimoasei familii Hilton, a fost invitata la Atena de Eurostyle Group pentru premiera oficiala a lansarii colectiilor de haine Chick si Nicholai, ce poarta semnatura designerului Nicky Hilton. In acest sens, Eurostyle Group si Directorul General al companiei Anna Stylianopoulou au organizat pentru ea un fashion party, pe 24 iunie 2007, la hotelul Lagonissi Grand Resort, in cadrul careia au fost prezentate cateva exemple semnificative din cele doua colectii lansate.
Pe 25 iunie, Nicky Hilton si-a facut aparitia la cel mai mare eveniment muzical al anului 2007 - “Mad Video Music Awards” la teatrul Vrachon “Melina Merkouri” unde a prezentat desemnarea premiului pentru Cel mai bine imbracat artist dintr-un videoclip.
Nascuta in Los Angeles, Nicky Hilton s-a mutat impreuna cu familia ei la New York la varsta de 12 ani si la numai cinci ani mai tarziu si-a inceput studiile de fashion design. Prima ei creatie o reprezinta colectia de genti Samantha Thavasa by Nicky Hilton, care deja a avut succes in America. In 2004, Nicky a lansat o colectie casual, destinata tinerilor, ce includea atat jeans cat si haine sport - intitulata CHICK by Nicky Hilton.

Noul brad Nicolai este o colectie de haine ce are la baza conceptul de lux modern, punand accentul pe glamour, pe stralucirea de vedeta, prin materialele textile alese, amintind de perioada de aur a creatiilor haute couture.

Urmand traditia familiei Hilton, cea mai recenta realizare a lui Nicky Hilton este proiectul lansarii unui lant de hoteluri - butic, numite Nicky O Hotels. Nicky a participat la multe evenimente promotionale: aparitii in magazine, aparitii televizate si a fost prezenta in multe magazine faimoase din Japonia, Italia, Londra si SUA, pe langa toate acestea a scris si articole pentru reviste de life-style internationale.

Compania Eurostyle Group a fost infiintata in urma cu sapte ani si apartine grupului de companii DIONIC. Eurostyle Group este reprezentantul exclusiv al brandurilor: JLO by Jennifer Lopez, JUSTSWEET, SWEETFACE, JLO SHOES, JLO BAGS, JLO ACCESSORIES, JLO SWIMWEAR, JLO UNDERWEAR, JLO EYEWEAR, CHICK by NICKY HILTON, NICHOLAI by NICKY HILTON, ΗUDSON JEANS, BEJEWELED & MADONNA in Grecia si in tarile balcanice.

Nicky Hilton

PRogressive
Foteini Babanara,
Head of Corporate Communication & Media Relations