PressCenter Panasonic lanseaza in Romania intreaga gama de produse pentru 2011 Panasonic lanseaza in Romania intreaga gama de produse pentru 2011
Panasonic a prezentat vineri, in cadrul unui eveniment de brand, gama completa de produse ale companiei pentru 2011, inclusiv noile modele de televizoare 3D.

Noua gama de produse Panasonic a fost integrata in interiorul unei vile din complexul rezidential Oxford Gardens, unde producatorul nipon a incercat sa creeze cat mai multa interactivitate cu fiecare produs prezentat.
Astfel, designul modern al livingului a fost completat de noile televizoare NeoPlasma 3D, VT30, GT30 si ST30, precum si cu sistemele Home Cinema care au oferit o experienta audio video completa.
Invitatii la eveniment au urmarit pe ecrane cele mai recente filme 3D si au descoperit cum programele obisnuite in format 2D pot fi transformate in 3D datorita capacitatii de conversie oferite de televizoarele 3D Viera.

O alta atractie a evenimentului a fost noul serviciu Viera Connect, care permite utilizatorilor sa se bucure de transmisii sportive, activitati de fitness si ingrijire a sanatatii, jocuri interactive si alte tipuri de continut prin simpla manevrare a telecomenzii.
In dormitoare au fost integrate seriile de televizoare 3D LED LCD, DT35 si DT30, prezentate in premiera in Romania, care se potrivesc perfect spatiului datorita diagonalelor mici si designului subtire.

"Angajamentul Panasonic este de a oferi consumatorilor tehnologii din ce in ce mai avansate si usor de folosit in viata de zi cu zi. Noua gama de produse pe 2011 demonstreaza, inca o data, ca ne respectam promisiunile. Pe langa inovatie si calitate, ne mandrim si cu diversitatea gamelor noastre de produse care se integreaza usor in casa oricaruia dintre noi. Am ales sa le prezentam intr-un spatiu familiar cu cel de acasa tocmai pentru a transpune in realitate universul Panasonic: de la televizoare 3D, la camere foto usor de folosit, pana la frigidere, masini de spalat sau produse de ingrijire personala." a declarat Stefan Ichim, Country Manager Panasonic Romania.
Panasonic LED LCD,  DT35 si DT30
Pentru ca pasionatii de gaming sa se bucure la maximum de hobby-urile lor, Panasonic a combinat functiile televizoarelor cu cele mai noi tehnologiii si jocuri 3D, asigurate de NVIDIA si Ubisoft.

"Imbinarea tehnologiei NVIDIA 3D TV Play cu noua gama de televizoare 3D de la Panasonic le va oferi utilizatorilor experiente de gaming impresionante pe un ecran de dimensiuni mari. in plus, datorita celor 500 dintre cele mai populare jocuri compatible cu tehnologia 3D, consumatorii se vor bucura de si mai mult divertisment pentru acasa." a declarat Cristi Stroe, director de vanzari SEE, NVIDIA.

Noile camere foto Panasonic au cucerit audienta
Pe tot parcursul serii, invitatii au testat noile camere foto LUMIX. Camera foto GH2 a surprins imagini naturale si expresive, depasind asteptarile celor prezenti prin filmarile video Full HD. Micuta camera GF2 s-a comportat exemplar, demonstrandu-le fotografilor profesionisti sau amatori ca e aparatul ideal pentru a fi luat in calatorii.

Din cadrul demonstratiilor foto nu puteau lipsi inteligentele modele compacte TZ20 si FT3, care i-au dus pe participanti deja cu gandul la vacanta de vara. TZ20 a uimit prin tehnologiile inovatoare, precum functia GPS, cu o viteza imbunatatita de cautare, dar si datorita noului obiectiv LEICA DC VARIO-ELMAR ultra superangular cu un puternic zoom optic 16x. Noul FT3 a atras atentia tuturor datorita rezitentei sale in orice conditii: la praf, la scufundari pana la o adancime de 12m, caderi de la 2 m si ger de pana la -10 grade C. Invitatii pasionati de activitati in aer liber si-au propus deja sa ia aparatul in calatorii, convinsi fiind de dotarile de care acesta dispune, precum functia GPS, compasul, altimetrul si barometrul.
Panasonic NeoPlasma 3D, VT30, GT30 si ST30

O alta noutate integrata in modelele mentionate mai sus este posibilitatea de a face fotografii 3D, cei prezenti testand la eveniment aceasta optiune spactaculoasa. Printre celelalte camere foto testate de audienta se numara modelele: FS35, FS18, TZ18, FP7 si FX77.

De la fotografii, cei prezenti au facut un pas catre divertismentul video cu ajutorul celor mai recente modele de camere video Panasonic, precum TM900 si HS900, dotate cu sensor 3MOS. Datorita obiectivului 3D atasat camerelor, invitatii au putut sa filmeze 3D si apoi sa vada pe televizoarele 3D inregistrarile realizate.
in bucatarie, frigiderul B32FX2 s-a remarcat cu cel mai mic consum de energie de pe piata si cu capacitatea de a pastra cat mai multe fructe si legume perfect proaspete. Masinile de spalat 168VG3 si 140VG3 au atras atentia celor care isi doresc o viata eco-friendly datorita consumului mic de energie, a zgomotului incredibil de mic, a programelor de spalare oferite, precum cel rapid de doar 15 minute sau cel dedicat hainelor delicate ale copiilor.

Gama Beauty Care a fost bine reprezentata de placile de par pe care fetele au avut ocazia sa le si testeze. Un hair stilist a avut grija sa creeze coafuri diverse si indraznete, folosind diferitele accesorii ale placilor.

Despre NVIDIA
NVIDIA (NASDAQ:NVDA) este liderul mondial in tehnologia de procesare vizuala si compania care a inventat, in 1999, unitatea de procesare grafica (GPU). De atunci, a stabilit noi standarde in procesarea vizuala, cu o grafica impresionanta disponibila pe dispozitive precum tablete si media playere portabile, notebook-uri si pentru statiile de lucru. Datorita expertizei in programarea pe unitatea de procesare vizuala, NVIDIA a revolutionat procesarea paralela, supercomputerele devenind mult mai accesibile. Compania detine mai mult de 1800 de patente inregistrate in SUA, inclusiv patente legate de design si arhitectura fundamentale pentru procesarea moderna. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.nvidia.com

Despre Ubisoft
Ubisoft este unul dintre cei mai importanti producatori, publisheri si distribuitori de produse de divertisment interactiv, la nivel mondial, care a crescut considerabil printr-o gama de produse si parteneriate diversificate si de calitate. Ubisoft are echipe de dezvoltare in 27 de tari si distribuie jocuri in 55 tari pretutindeni in lume. Obiectivul principal este realizarea de jocuri video de cea mai inalta calitate, folosind tehnologii de ultima ora. in anul fiscal 2009-2010, Ubisoft a inregistrat o cifra de vanzari de 871 milioane de euro. Pentru mai multe detalii vizitați www.ubisoftgroup.com.

Despre Panasonic
Panasonic Corporation cu sediul la Osaka, Japonia, renumita pentru produsele sale sub marca Panasonic, este lider international in dezvoltarea si fabricarea de produse electronice pentru o gama variata de clienti, afaceri si cerinte industriale. Compania ocupa locul al treilea in indexul Fortune 500 Electronics & Electrical Equipment.

Reprezentantul Panasonic pe piata locala este Panasonic Marketing Europe - Sucursala Bucuresti, Romania.

Mai multe informatii despre Panasonic puteti gasi la:
www.panasonic.net si www.panasonic.ro

panasonic tv 3d panasonic 3d gama de produse

« Articol precedent: Vino in lumea Optiplaza Articol urmator: Lantul de restaurante Wienerwald a deschis primul restaurant in Romania »