PressCenter Primavara soseste la Fashionlab.ro cu o rafala de culori! Primavara soseste la Fashionlab.ro cu o rafala de culori!

Bucuresti, 21 martie 2011
Colectia primavara vara 2011 a brandului britanic de incaltaminte Irregular Choice este acum disponibila in magazinul online www.fashionlab.ro

Pe langa modelele de incaltaminte, punctand o noua exclusivitate, FashionLab.ro completeaza sectiunea dedicata ineditului brand cu cinci modele de genti din aceeasi colectie Irregular Choice.
Colectia Irregular Choice primavara vara 2011, semnata Danny Sullivan, designerul brandului, este o noua demonstratie de pop-art pe cativa centimetri patrati de material.

Propunerile lui Danny Sullivan sunt unite sub conceptul creativ Wood you be my Tropical Delight?, intrebare ce indeamna la actiune si poate constitui un motto cool in acest sezon.

Specific brandului Irregular Choice, storyboard-ul noii colectii se invarte in jurul culorilor bold, un mix halucinant de texturi si imprimeuri, platforme de gheisa, tocuri arhitecturale space-age. Un "tropical delight" o salata de fructe asezonata cu animalute si o supradoza de voie buna pe o plaja insorita.

Woody Woodpecker

Talpa din lemn intrigant sculptata este unul dintre cele mai importante detalii ale colectiei Irregular Choice din acest sezon. Inspirati din cultura nipona, pantofii par a fi un ornament. Irregular Choice a asezonat acestei linii si doua modele de genti plic - Lola Blue si Lola Bird.


Star me Kitten

Pantofi super elaborati cu misiunea sa te proiecteze in orbita si sa te readuca cu picioarele pe pamant in fix 0.5 secunde. Formele arhitecturale ale tocului si mixul de culori+texturi vor face din tine un personaj controversat. Accesorizeaza-ti perechea de Irregular Choice cu plicul Sweety Bird. Floarea supradimensionata il face perfect pentru o tinuta de zi sau de cocktail, dar si pentru una eleganta, prin simpla indepartare a florii.Totally Tropical Taste.

"Home try Mama Jamaica " fresh fruit salad!" Fructe imprimate, flori tropicale din ghirlandele hawaiene, tocuri imbracate in canvas si flip flops de vacanta pe plaja. Geanta Miss Babushka intra in hora de dupa amiaza si Lola Turqoise la party-ul cu seara. Hula girl, just dance whilst you sip on your smoothie.
 

 


 


« Articol precedent: Sute de persoane au sarbatorit-o pe Adina Buzatu de ziua ei Articol urmator: DallesGo! incep inscrierile pentru a doua serie de cursuri profesionale de Stilism si Tendinte »