PressCenter Promotia lunii decembrie la Cybex Gym

In 2015, dobandeste o forma fizica excelenta. Vino la Cybex Gym, cea mai noua si mai moderna sala de fitness din Bucuresti. Decembrie iti aduce o oferta speciala. Platesti 500 de euro pentru un abonament full time valabil un an de zile. Acesta iti asigura accesul nelimitat la fitness, aerobic, indoor cycling si spa. In plus, beneficiezi de 4 sedinte cu antrenor personal pe durata abonamentului. In fiecare luna poti veni insotit de 3 prieteni diferiti in baza invitatiilor gratuite incluse in pachet. De asemenea, primesti 10% reducere la masaj si tratamente corporale si faciale, plus 5% discount la serviciile Baby Spa si Smart Kids Arena. Promotia este valabila in perioada 1-30 decembrie.


Cybex Gym este dotata cu echipamente unice in Romania, de ultima generatie, premiate si recunoscute la nivel mondial. Cu ajutorul acestora se obtin rezultate clare in ceea ce priveste imbunatatirea performantelor atletice, scaderea rapida in greutate, cresterea fortei si rezistentei. Oferta Cybex Gym este completata de clasele de aerobic: cardio, tonifiere, body and mind, dans, postura dar si de tratamentele SPA si de intretinere corporala. De asemenea, beneficiezi de masaj, jacuzzi, sauna umeda si uscata, salina cu sare de Himalaya.
Cybex Gym – Aviatiei Wellness Center. Strada Soldat Gheorghe Pripu numarul 22 A. www.cybexgym.ro

 

 


cybex gym promotie abonament full time
 


« Articol precedent: Eliminarea calculilor renali - gratuita la un spital privat Articol urmator: In TRIBUTE, weekend-ul incepe de miercuri! »