PressCenter RE-code -cel mai evoluat produs de slãbit pentru femeile peste 30 de ani RE-code -cel mai evoluat produs de slãbit pentru femeile peste 30 de ani
Femeile au un organism foarte delicat, în mod constant supus schimbãrilor care se manifestã fie în mod ciclic, pe parcursul lunilor, fie în timpul anumitor etape ale vieþii. Dupã vârsta de 30 de ani, evoluþia hormonalã a femeilor nu mai este constantã: încep sã îºi facã apariþia anumite oscilaþii progresive foarte lente, impercebtibile celor cu un ritm de viaþã alert, care adaugã kilograme în plus trupului de altadãtã, mult mai zvelt.

De ce dietele nu dau rezultate de la sine?

"La femeile cu vârsta de peste 30 de ani, unicul mod de redistribuire a maselor grase în mod armonios este de a acþiona de la sursã, contracarând efectele dezechilibrelor hormonale ºi amintind astfel organismului cât era de uºor sã se menþinã în formã în trecut.
Aceasta este pânã la urmã cauza apariþiei anumitor acumulãri adipoase subcutanate în anumite puncte critice cum ar fi braþele ºi ºoldurile. Variaþiile hormonale imperceptibile sunt astfel exact raspunsul la întrebarea iniþialã" a explicat dr. Ruxandra Constantina, medic de familie cu competențe în apifitoterapie, reprezentant Euronet, importator exclusiv pentru produsele Zuccari.
Formula Re-code, produsã de Zuccari, este un supliment alimentar care regleazã funcþiile organismului trecut de 30 de ani ºi care conþine un aport unic de elemente naturale necesare unei condiþii fizice ºi mentale optime. Practic, datoritã formulei unice Re-code se restabileºte echilibrul hormonal, se re-codificã mesajele estrogenilor cu dirijarea distribuþiei maselor de þesut adipos. În plus, Re-code ajutã efectul natural de detoxifiere, antioxidare ºi remineralizare, reechilibrare hormonalã, stimulare a sistemului imunitar ºi a fermitãþii pielii.
Forumula sa unicã înglobeazã urmatoarele ingrediente:

* Agenþi de re-echilibrare brevetate de Zuccari: izoflavonoizi (din extract de Pueraria lobata - o plantã cãþãrãtoare cunoscutã pentru extraordinarele sale proprietãþi anti-îmbãtrânire), fermenþi lactici (micro organisme interne ale intestinului uman) ºi florizina (sporeºte absorbþia fitoestrogenilor la nivel intestinal);
* Elemente naturale care au o acþiune imediatã, cum sunt pãpãdia ºi coada calului - duetul perfect pentru drenaj ºi purificare;
* Duetul stimulant pentru functionalitatea gastro-intestinalã: rubarba ºi fibre prebiotice;
* Colagen extras din alge ºi papaya fermentatã - prietenoºi cu pielea pentru un efect anti-îmbatranire în interior ºi la exterior.

Produsul este 100% natural ºi nu conþine vreo substanþã strãinã, ci doar conservanþi naturali (pentru controlul aciditãþii) - lãmâie, acid lactic, sorbitol (polizaharid ce nu are influenþe asupra glicemiei), sucralozã - îndulcitor fãrã calorii.

Re-code este înregistrat la Ministerul Sãnãtãþii din Italia ºi la Institutl de Bioresurse Alimentare în România ca un co-adjuvant pentru controlul greutãþii corporale, în cadrul unei alimentaþii echilibrate ºi al unei activitãþi fizice adecvate. Cantitãþile de izoflavonoizi, fermenþi lactici ºi florizinã cuprinse în Re-code® sunt studiate în mod anume pentru a permite organismului nostru sã se obiºnuiascã în mod treptat cu noua situaþie ce urmeazã sã se stabileascã, iar certificatele de garanþie pe care le oferã firma Zuccari ºi testele în laboratorul Universitãþii din Pavia, Italia asigurã cã nu existã contraindicaþii sau reacþii adverse.

Cât se slãbeºte?

În medie, 4 kg - 6kg în 2 luni. Este nivelul ideal de slãbit pentru a nu forþa organismul, dar rezultatul poate varia în funcþie de foarte multe particularitãþi individuale precum: greutatea, nivelul personal de hormoni de estrogeni, stilul de viatã personal etc. Se recomandã o dieta echilibratã ºi miºcare.

Formula Re-code se administreazã în doze de 25ml care se dilueazã în cel puþin un litru de apã ce urmeazã a se consuma pe parcursul unei singure zile. Pentru a obþine un maxim de efect din aportul de izoflavonoizi, nu este suficientã o perioadã scurtã de administrare, de aceea se recomandã aportul neîntrerupt de Re-code® pe o perioadã de cel puþin 2 luni - 3 luni.

Preþul unui flacon de Re-code este de 183 LEI ºi se poate cumpãra online de pe re-code.ro sau giftlist.ro sau din farmaciile Dona, Catena sau Plafar.

Despre EURO NET

EURO NET este parte a unei companii multinaþionale care distribuie produse naturiste și suplimente nutritive destinate sanãtații și bunãstãrii organismului, obținute cu tehnologii avansate și la standarde europene de calitate. EURO NET este unic distribuitor al produselor Zuccari, companie italianã cunoscutã pentru produsele premium în domeniul sãnãtãții și cosmeticii. Pentru mai multe detalii despre Re-code vizitați www.re-code.ro

« Articol precedent: Pune preț pe accesorii! CK, Roberto Cavalli, Wonderbra, Krizia și Gant Articol urmator: RESERVED 3 ani "Beautiful Story" »